Výluka na trati Brno - Jihlava od 29. července 2016

28.7.2016 19:00Zdroj: České dráhy - tiskové sdělení

Chtěli bychom vás informovat o nadcházející výluce na rychlíkové železniční trati z Brna do Jihlavy (trať č. 240). Výluka mezi Zastávkou u Brna a Krahulovem začne v noci z dneška na zítra, pátek 29. července 2016, a bude trvat do 12. srpna 2016 do odpoledních hodin, kdy na ní plynule naváže výluka v kratším úseku z Náměště nad Oslavou do Krahulova.

Po dobu výluky je zavedena náhradní autobusová doprava (NAD), která pojede podle zvláštních výlukových jízdních řádů. Osobní vlaky budou nahrazeny v místě výluky, rychlíky pak budou nahrazeny autobusy v celém úseku z Brna až do Okříšek. V náhradní autobusové dopravě je omezená přeprava osob se sníženou pohyblivostí a kromě rychlíků je vyloučena přeprava jízdních kol. Přeprava objemných zavazadel včetně kočárků je omezena kapacitními možnostmi autobusů.

Podrobné informace o výluce včetně výlukových jízdních řádů, popisu umístěná zastávek NAD a další informace naleznou cestující na webu http://www.cd.cz/ v informacích o výlukách (zde: http://www.cd.cz/omezeniprovozu/vyluka.php?id=1071)

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace, které cestujícím během výluky vzniknou.