Anketa ''Meno pre vláčik'' - hlasovanie

22.1.2007 8:15 -mm-

Anketa ''Meno pre vláčik'' - hlasovanie

V prvom kole ankety ''Meno pre vláčik'' sme hľadali názvy pre novo zavedené vlakové spojenia medzi Bratislavou a Viedňou. Zo zaujímavých návrhov na Meno pre vláčik sa nakoniec víťazné návrhy dostali do cestovných poriadkov a do staničných hlásení. Druhé kolo ankety ''Meno pre vláčik'' vzniklo na podnet Železničnej spoločnosti Slovensko. Tentokrát hľadáme názov pre nové motorové vozne 813/913 ZSSK.

Kedže mená pre vláčik sa začali vymýšlať už v diskusii k článku o testovaní tejto novej motorovej jednotky, návrhy z diskusie sme automaticky zaradili do ankety aby autori návrhov neboli ukrátení.

Do 17.1.2007 ste nám zaslali cca. 250 návrhov, z ktorých bol nejeden veľmi kreatívny. Po prečistení návrhov od takých, ktoré sa už bežne používajú v súvislosti s pomenovaním iných HDV a opakujúcich sa návrhov Vás teraz vyzývame hlasovať za najlepší návrh pre motorovú jednotku 813/913 ZSSK. Podľa Vášho hlasovania vyberieme ten najlepší návrh, ktorý bude odmenený reklamnými predmetmi Železničnej spoločnosti Slovensko.

Anketa: Meno pre vláčik II - hlasovanie.

Foto: Michal Póňa.

Súvisiace odkazy