Úrovne členstva vo VLAKY.NET Klube

24.5.2004 11:11 Redakcia VLAKY.NET

Vo VLAKY.NET Klube nám denne pribúda niekoľko nových členov. Úrovne registrácie by Vám, našim návštevníkom, mali poskytnúť rýchly prehľad a identifikáciu, o akého aktívneho a skúseného člena sa jedná.

VLAKY.NET ponúkajú nasledujúce úrovne členstva:

Registrovaný člen (základná úroveň členstva)

Každý registrovaný člen, ktorý potvrdil svoju registráciu na našej stránke. Tento člen môže na stránke diskutovať v diskusných fórach, pridávať záznamy v knihe jázd a porúch, burze či vtipoch, ale aj registrovať sa na rôzne akcie ktoré usporadúva VLAKY.NET (brigády, prednášky, školenia, nostalgické jazdy)

Filmár

Registrovaný člen, ktorému redakcia VLAKY.NET uverejní aspoň jeden film v hlavnej ponuke VLAKY.NET TV v priebehu posledných 6 mesiacov, získava úroveň členstva Filmár. Okrem možnosti, ktoré ponúka základná úroveň členstva, budeme v budúcnosti pripravovať pre Filmárov rôzne zvýhodnené ponuky, ako napríklad zľavy vo VLAKY.NET Shope, zvýhodnené ceny na narodeninové jazdy VLAKY.NET či iné akcie. Táto úroveň členstva sa prideľuje na obdobie 6 mesiacov po poslednom uverejnenom príspevku člena.

Reportér

Registrovaný člen, ktorému redakcia VLAKY.NET uverejní aspoň jednu aktualitu alebo reportáž v priebehu posledných 6 mesiacov, získava úroveň členstva Reportér. Okrem možnosti, ktoré ponúka základná úroveň členstva, budeme v budúcnosti pripravovať pre Reportérov rôzne zvýhodnené ponuky, ako napríklad zľavy vo VLAKY.NET Shope, zvýhodnené ceny na narodeninové jazdy VLAKY.NET či iné akcie. Táto úroveň členstva sa prideľuje na obdobie 6 mesiacov po poslednom uverejnenom príspevku člena.

Správca sekcie

Správcom sekcie sa stáva registrovaný člen, ktorý sa podujme starať sa o niektorú z našich špecializovaných sekcií na stránke, ako napríklad Radenia vlakov, Obehy HDV, Dislokácie, TV program. Táto úroveň členstva poskytuje členom výhody totožné s úrovňou členstva Reportér.

Člen redakcie

Členmi redakcie VLAKY.NET sa stáva úzka skupina ľudí, ktorá si v dlhodobom horizonte získava pozitívnu pozornosť aktuálnych členov Redakcie VLAKY.NET, aktívne publikuje aktuality alebo reportáže, podieľa sa na správe špecializovaných sekcií a pod.

Redakcia VLAKY.NET si vyhradzuje právo prideliť úroveň členstva členovi na základe rozhodnutia členov redakcie VLAKY.NET. V prípade nevhodného správania sa člena na našich stránkach a porušovania pravidiel, redakcia VLAKY.NET zníži úroveň členstva členovi alebo zablokuje členovi prístup na stránky.

Pri každom členovi ďalej evidujeme počet jeho príspevko v diskusiách, Knihe jázd a Knihe porúch, čo poskytuje ďalšiu možnosť posúdania aktivity a skúsenosti člena na stránkach VLAKY.NET.