Podporte Čiernohronskú železnicu svojim hlasom

1.7.2013 20:00 -mm-

Podporte Čiernohronskú železnicu svojim hlasom

Hodnotiaca komisia grantového programu Šanca pre váš región Nadácie Orange sa rozhodla Projekt na obnovu koľajiska a expozície múzea Čiernohronskej železnice nielen podporiť, ale ho aj zaradiť do online hlasovania, do ktorého bolo vybraných 10 projektov z celkového počtu 55 podporených projektov.

 

 

 

 

Online hlasovanie bude prebiehať do 15. júla 2013. Prvé tri projekty s najvyšším počtom hlasov, získajú ďalšiu finančnú podporu vo výške 1000 € na realizáciu projektu.

Cieľom projektu je obnovenie expozície múzea Čiernohronskej železnice a priblíženie zašlej dôležitosti lesných železníc verejnosti. Návštevníci si budú môcť na interaktívnych expozíciách vyskúšať prácu na železničke, vidieť nové modely železnice a vypočuť si pútavý výklad o tejto historickej pamiatke. Na realizácii projektu sa budú podieľať dobrovoľníci spoločne so zamestnancami a Klubom modelových železníc Banská Bystrica.

Každý môže prideliť vybranému projektu len jeden hlas, pričom prístup k hlasovaniu je podmienený registráciou na socialnej sieti Facebook. Zoznam vybraných projektov do online hlasovania, ako aj ďalšie informácie nájdete na stránke https://www.nadaciaorange.sk/sk/sanca-pre-vas-region-hlasovanie.

Ďakujeme!

Foto v titulke: U 45.903 prechádza mostom Selecká, © Radovan Plevko

 

Súvisiace trate