Pozvánka na fotojazdu košickou električkovou „trojičkou“

16.4.2015 18:00

Pozvánka na fotojazdu košickou električkovou „trojičkou“

Chcete sa odviesť legendárnou trojičkou v novom mestskom nátere? Obratisko Amfiteáter z roku 1972 prejde onedlho rekonštrukciou a trojičky k nemu odjakživa patrili na linke RT. Práve v apríli pred 36 rokmi začala skúšobná prevádzka električiek 3 x T3 na linke RT (Amfiteáter - Vstupný areál VSŽ). Čaká nás posledná šanca odfotiť si trojičku na starom „amfiku“.

 

 

 


Na obratisko Botanická záhrada legendárne trojičky naposledy dojazdili na linke R4 v roku 2001. Prejdeme sa aj po rýchlodráhe do USS, tam je trojička ako doma. Nebude chýbať ani prechádzka po najstaršej a prvej trati z BKV panelov, sídlisku Nad jazerom. Cena na osobu je 10 €. Povinná rezervácia emailom z dôvodu obmedzeného počtu miest!

Odchod mimoriadnej súpravy je 25.4.2015 o 11:30 hod. z pred vozovne Dopravného podniku mesta Košice (DPMK). Odporúčame dostaviť sa na miesto stretnutia v dostatočnom časovom predstihu. Rezervácie sa registrujú na adrese cifra.tom@gmail.com kvôli obmedzenému počtu miest. Každý účastník akcie sa jazdy zúčastňuje na vlastnú zodpovednosť a organizátor nenesie zodpovednosť za žiadneho účastníka. Cena jazdy je 10 €.

Odkazy:

Úvodný obrázok: Košická T3 v pôvodnom a súčasnom nátere; zdroj: imhd.zoznam.sk

Súvisiace odkazy