150/151
Prekvapuje ma, že ešte nikto nezaložil rubriku o týchto obľúbených lokomotívach ČD, ktoré majú milú prezývku "banán". Zvlášť, ak tvarom pripomínajú legendárne 350-ky.
V novom GVD sa rozšírilo ich pôsobenie aj na ŽSR. Jazda "banána" na R 810 "Horehronec" malebnými úsekmi Košice - Margecany v údolí Hornádu s tunelmi, priehradou Ružín a mohutným mostom ponad ňu a spätná strojová jazda patria medzi ozajstné skvosty.
Pozornosť si zaslúži aj nasadzovanie týchto lokomotív na osobných vlakoch v okolí Žiliny a Košíc. Nehovoriac o rýchlikoch Cassovia a Laborec a vlaku IC Odra. Budem rád, ak svoje postrehy a zaujímavosti pridáte do tejto novej rubriky.
Snímku si môžete pozrieť v reportáži "Poštovní spořitelna" už aj v Košiciach ak kliknete na:
http://www.vlaky.net/servis/sprava.asp?lang=1&id=1596
Ale nechapem ako mozes ty ako administrator stranky spochybnovat pracu druheho administratora bez toho ,aby si to s nim aspon osobne konzultoval?
Já také věřím tomu, co vidím. A když vidím, že ta fotka má stopy montáže, tak nejsem tak naivní, aby, abych obhajoval tvrzení, že je originál.
Tvrdit, že se při výběru fotomíst řídím Garinovou fotogalerií je hodně troufalé a nedoložené. Když se podíváš na mé fotky, najdeš tam nemálo záběrů z míst, které tu Garin nikdy neprezentoval.
Ale to by jsi musel mít vůli to pochopit. Tvoje korespondence mi silně připomíná styl psaní, jakým zde psal telgárt Garinovi, až do doby, než bylo všem jasné, kdo je kdo
Mozno pri tvojich nasledujucich uprsanych potulkach po slovensku sa miesto pri SNV stane tvoje oblubene , tak ako miesta ktore ste odpozerali od Garina z jeho fotogalerie.
Z uvedeneho miesto ma Garin viacej foto z roznymi strojmi.Fotky som videl este v pristroji a priblizne som si vo stvrtok aj vysnoril miesto odkial fotil.
Ak mas o 50% lepsi aparat tak potom moze byt rozdiel len v cloveku ktory ho obsluhuje...
(2x151) hezké, len škoda že sa tu o tom nepísalo