Širokorozchodné trate na Slovensku
Vitajte priatelia. V tejto diskusii nadviažem na reportáž "Široké depá". ŠRT je mojou srdcovou záležitosťou. Pracujem na nej 12 rokov od Hanisky pri Košiciach po výh. Červený Dvor. Momentálne je mojou základňou vrcholová výhybňa Slančík. Sme tu taká veľká rodina, poznáme sa skoro všetci - rušňovodiči, výpravcovia, výhybkári, traťováci. Všimol som si, že veľa členov Vlaky.net má veľké poznatky o histórii, fungovaní i vozidlách tejto, až na výnimky, výhradne "nákladnej" trati. Myslím, že tu je ideálny priestor sústrediť naše poznatky aj ostatným záujemcom. Ja sám môžem poskytnúť zopár údajov a to, čo momentálne neviem, vám môžem zistiť do niekoľkých dní. Bude mi potešením, keď sa stretneme u mňa v práci a rád vás zoznámim so skvelými ľuďmi, ktorí na ŠRT pracujú. Niektorí sú tiež členmi Vlaky.net.
Zaujímavé odkazy:
Širokorozchodné trate na Ukrajine
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/002338-Aj-takto-to-mohlo-dopadnut/
no a čo sa týka štúdie.....no pokial viem išlo to cez renomovanú agentúru ktorú neriadi ani Putin ani Fico ak by robili štúdie s vopred jasným výsledkom tak by ako seriozna agentúra dávno skončili....samozrejme že určitú dávka informácii si mohli upraviť na pokyn kto si to možno tak želal to jest dostatočne nezdôraznili riziká a pod. .....ale hlúposti si nemohli dovoliť napísať ani oni
Tiež som to prehnal, tak to zober aj s týmto smejkom -
Nepamätám si dlhšie vypnutie TV, ale to som mal asi dovolenku.
Vozba je slabšia vždy na Troch kráľov, vtedy majú východní susedia vianoce. Pár dní po nich sa však situácia stabilizuje.
Naozaj si nepamätám vypnutý trolej. Malo to nejaký význam?