Širokorozchodné trate na Slovensku
Vitajte priatelia. V tejto diskusii nadviažem na reportáž "Široké depá". ŠRT je mojou srdcovou záležitosťou. Pracujem na nej 12 rokov od Hanisky pri Košiciach po výh. Červený Dvor. Momentálne je mojou základňou vrcholová výhybňa Slančík. Sme tu taká veľká rodina, poznáme sa skoro všetci - rušňovodiči, výpravcovia, výhybkári, traťováci. Všimol som si, že veľa členov Vlaky.net má veľké poznatky o histórii, fungovaní i vozidlách tejto, až na výnimky, výhradne "nákladnej" trati. Myslím, že tu je ideálny priestor sústrediť naše poznatky aj ostatným záujemcom. Ja sám môžem poskytnúť zopár údajov a to, čo momentálne neviem, vám môžem zistiť do niekoľkých dní. Bude mi potešením, keď sa stretneme u mňa v práci a rád vás zoznámim so skvelými ľuďmi, ktorí na ŠRT pracujú. Niektorí sú tiež členmi Vlaky.net.
Zaujímavé odkazy:
Širokorozchodné trate na Ukrajine
ale budem sa už opakovať nie to je problem či to je z nášho pohladu treba ,ale či si to Rusi s Nemcami ufinancujú a ak ano tak politickým pohladom stratíme viac......
JA sa tu nebudem hádať či je budovanie novej ŠRT potrebné.....ak ale rusi s europskymi bankami to chcú ufinancovať a projekt pre politické dôvody pôjde inde ako cez Slovensko bude to velká strata pre slovenské železnice...Stále sa tu ohaňate tvrdením že chudáci v Čiernej by prišli o prácu ...ale aj takto im to hrozí a potom trať by sa budovala cez južné SR s velkou nezamestnanosťou kto by na nej robil,kto by ju riadil,kto by riadil tie "ruské" vlaky čo sa týka zamestnanosti určite by sme získali a nie stratili.....
Rozhodne sa malo aspoň počkať čo prinesie audit o vykonatelnosti a efektívnosti stavby ktorí robia Nemci ......
Pokial vagony budu prekladané na terajsich hraniciach, pracovné prilezitosti ostanu tam.
Ak to presunu do Viedne (a pod.), na ukrajinských hraniciach ludia nebudu mat co robit.
Má pre nich niekto alternativu?
Keby aj cez HU ŠRT viedla, a cena za ŽDC + poplatok za prekládku cez SVK by bola nižšia, tak k nijako odlivu prepráv nemôže dôjsť. Budovať kvôli kombinovej doprave nejakú 300km súbežnú železničnú trať je nezmysel.
k bodu 1 čomu ty osobne neveríš ešte nemusí byť relevantné pre Maďarov,tí sa nebudú zaoberať analýzami našich odborníkov napachnutých politikou.Ak by sa ŠRT stavala cez Maďarsko bol by to ten najväčší klinec do rakvy slovenských železníc a vylúčiť to nevieš.
k bodu 2 . Technická prehliadka vlaku určite rovnako dlho netrvá ako prekladka žeriavom celého vlaku.Minimálne by bola prekladka 2-3 x dlhšia takže nepoužívaj falošné argumenty ak chceš dokázať svoju pravdu....
k bodu 3 Rusi chcú ísť so strategických dôvodov do centra Europy nie že by súčasné kapacity polska,slovenska a Maďarska nepostačovali
Ak sa zruší projekt predĺženia ŠRT, tak:
1. môžu sa toho chytiť Maďari, ja to mu ale veľmi neverím, lebo ten projekt je sám o sebe nezmysel,
2. prekládka kontajnerov (kvôli čomu sa predpokladá stavba trate) z celého vlaku na iný vlak trvá zhruba tak dlho ako by trvala technická prehliadka vlaku,
3. všetko záleží od ceny za ŽDC, ak by vyšlo finančne lacnejšie robiť naďalej prekládku v Čiernej ako tranzit po možnej ŠRT, tak by sa prekládka udržala.
Výstavba novej trate má zmysel iba v prípade tak masívneho nárastu dopravy v smere východ-západ, že by na to kapacita dnešnej infraštruktúry nepostačovala, inými slovami muselo by dôjsť k tak cca 300% nárastu intenzity dopravy...
Mal by si si uvedomit, ze vyroky ludi, ktori vedia prd o zeleznici treba brat s riadnou rezervou a domyslat si, co vlastne naozaj mali na mysli, nech uz je to Fico, Radicova, novinari alebo im podobni, casto i minister dopravy a jeho tajomnik ci hovorca (ak nim nebude Dzurinda).
Všetko je otázka toho, kto čo ponúkne, ŠRT nie je žiadna istota prepráv. Viď napr. ruda do Linzu, ktorá sa na SK prekladá dvakrát, raz na východe kvôli rozchodu a druhykrát v prístave v BA do lode, lebo to tak majú špedičné firmy najlacnejšie.
Ďaľšie riešenie univerzálne pre všetkých podvozky s menitelným rozchodom viď PKP - Litva atď.