Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Ale rasto, zase si toľko nefandi! Si fakt myslíš, že sa by sa mi mohli roztriasť paprčky pri čítaní SMS od teba? Starý, na to nemáš tie správne miery a v občaňáku a v pásavke americkej máš nesprávne písmenko ("M" namiesto mnou vítanejšieho "F") v jednej z koloniek.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82499/
Demo, šak je horko! Kašli na to! Privoď si nejaké zranenie rovno doma! Ale zas moc si neublíž, to by si nám tu (teda aspoň mne) chýbal. A keď už si budeš ubližovať, tak mysli aj na nás, nech sa máme na čom zasmiať. Snáď ťa trošku inšpirujem: Pred časom som na jednom hudobnom fesťáku ležal v stane a odpisoval som na SMS. V tom sa mi mobil vyšmykol z laby a prerazil mi peru. Plná huba krvi... Ale šitie nebolo treba, našťastie.
A keď si chceš spôsobiť zranenie, ktoré by malo čo dočinenia s vláčikmi, aby si nebol úplne off-topic, tak si doma rozlož koľajničky. Uvidíš, trošku sa pozabudneš a hneď budeš mať nejakú koľajničku zapichnutú v pr..., ehm, teda v nohe, samozrejme.
A keď si chceš spôsobiť zranenie, ktoré by malo čo dočinenia s vláčikmi, aby si nebol úplne off-topic, tak si doma rozlož koľajničky. Uvidíš, trošku sa pozabudneš a hneď budeš mať nejakú koľajničku zapichnutú v pr..., ehm, teda v nohe, samozrejme.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82482/
Ale nieee! Maťko, som rád, že čítaš moje prednášky popularizujúce skúmanie zákutí ľudskej duše, ale celé je to trošku inak. Ty a tvoj brat ste klasici žijúci v svinčíku hodnom sci-fi predstáv postapokalyptického sveta. Viď tá kultivácia niekoľkých generácií plesní vegetujúcich na páchnucej banánovej šupke ležérne odhodenej priamo z postele a bez povšinutia si pár týždňov hnijúcej rovno pri radiátore.
Ja som vo svojej podstate človek nesmierne čistotný a poriadkumilovný. Len ma desila tá predstava, že keď už sa spolu vyberieme na dovolenku a budeme zdielať jeden apartmán, tak zcvokatieš z mojich tendencií udržiavať poriadok, alebo, a toho som sa bál najviac, rovno umrieš, lebo po toľkých rokoch života v svinčíku nie si uspôsobený na prežitie v podmienkach antiseptických a abekteriálnych. Preto, zo samotnej nehýnucej lásky k tebe, som prispôsobil náš životný priestor tak, aby si sa cítil ako doma a vytvoril som tam bordel vskutku nepredstaviteľných rozmerov!
Ja som vo svojej podstate človek nesmierne čistotný a poriadkumilovný. Len ma desila tá predstava, že keď už sa spolu vyberieme na dovolenku a budeme zdielať jeden apartmán, tak zcvokatieš z mojich tendencií udržiavať poriadok, alebo, a toho som sa bál najviac, rovno umrieš, lebo po toľkých rokoch života v svinčíku nie si uspôsobený na prežitie v podmienkach antiseptických a abekteriálnych. Preto, zo samotnej nehýnucej lásky k tebe, som prispôsobil náš životný priestor tak, aby si sa cítil ako doma a vytvoril som tam bordel vskutku nepredstaviteľných rozmerov!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82480/
Clansman: Furt tu čítam šplechy o svojich ušiach, nohách, ponožkách a iných odevných súčiastkách, pričom sú to práve príjemné chvíle ako tieto, keď si vždy s úsmevom spomeniem nostalgicky na Adamka a jeho zútulnenie dovolenkovej izbičky, ktoré by Hlavný hygienik SR len ťažko bez ošedivenia rozdýchal.
Úchvatne súvislá vrstva bordelu, siahajúca 10 cm od podlahy v radiálnom rozptyle. Bordel kde ležérne pohodená cibuľka odpočívala v zaparenej topánočke, v záhradke skrkvaných prudko aromatických tričiek.
Mgr. Clansman je vskutku múdry človek. Pamätihodná prednáška ohľadne projekcie vlastných negatívnych zážitkov pár stránok dozadu sedí ako ritka na šerblíku.
Ale nebuď smutný. Ešte stále nemáš na môjho brata.
Ten vypestoval pleseň na úradnej lekárskej správe.
Úchvatne súvislá vrstva bordelu, siahajúca 10 cm od podlahy v radiálnom rozptyle. Bordel kde ležérne pohodená cibuľka odpočívala v zaparenej topánočke, v záhradke skrkvaných prudko aromatických tričiek.
Mgr. Clansman je vskutku múdry človek. Pamätihodná prednáška ohľadne projekcie vlastných negatívnych zážitkov pár stránok dozadu sedí ako ritka na šerblíku.
Ale nebuď smutný. Ešte stále nemáš na môjho brata.
Ten vypestoval pleseň na úradnej lekárskej správe.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82477/
Ked sme uz pri tych samodestrukcnych sklonoch, mam taky pocit ze sme sa trochu odvratili od temy. Myslim ze najlepsie bude ked si pojdem zlomit nieco na svojom tele niekde ku trati. Najlepsi by bol asi posprejovany vozen, rusen,... A Shalomek, nakolko je este malo hodin, tak posprejovany klasickymi syntetickymi farbami
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82462/
Shalomku, menovať aj teba - známeho to teroetika (a zrejme aj praktika) v oblasti bio graffiti by bolo ako nosiť drevo do lesa.
Pokiaľ ide o to, že sa cítiš poškodený: No áno, súhlasim s tebou. Poškodený je tu asi každý (prinajlepšom tak každý jeden a poltý), ale len pár z nás si to občas aj prizná.
Pokiaľ ide o to, že sa cítiš poškodený: No áno, súhlasim s tebou. Poškodený je tu asi každý (prinajlepšom tak každý jeden a poltý), ale len pár z nás si to občas aj prizná.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82449/
No tak demo: zlomiť si rúčku tak, že si ju pristúpiš chce predsa len aký-taký talent. Teda pokiaľ ju nemáš dlhú jak ľudoop, alebo jak socha Lajčiho Štúra v Modre na námestí. A to ja teda nemám. Takže tu ide naozaj aj o vec talentu. Na tom sa asi obaja zhodneme.
Pokiaľ ide o moju zbierku: hold, ani ja ju nijak zvlášť netúžim rozširovať, lenže robím fotbálek, som gólman a občas (u mňa má to "občas" trošku kratšiu frekvenciu) si hold nenavyberám. No a ďalšie miesto, kde mi ide nielen o zdravie ale rovno aj o život je kuchyňa. Fakt, že nemám problém so žiadnymi prácami v domácnosti, ale jak sa postavím k sporáku... Amen tma!
Inak, je celkom milé stretnúť človeka podobných sebadeštrukčných kvalít. Ako si dobrý demo, vidím, kde by mohol mať pôvod tvoj nick, ale nešokuješ ma. Ani ja už sám seba nešokujem. Lenže minule sme sedeli zalezení pri pivku s takou reprezentatívnou vzorkou našich prváčiek a sedelo tam medzi nimi také malé milé útle žieňa s veľkými... Kurňa chlapi! Zbyndo, rasto, demo! Hneď myslíte na k*zy! Ste strašní erotomani! No fuj!... no ale sedelo tam také malé milé útle žieňa s veľkými okálmi a ja som tak prehodil, že sa dostávam z tretieho otrasu mozgu, keď to žieňa prehovrilo a pochválilo sa dvojnásobným počtom. K tomu parádnou zbierkou zlomením všeho druhu... Z děvenky vypadlo, že robí jazdecké športy... Chlapi! Fuj to! Na čo to zas myslíte! Tss, ona jazdí normálne na koni!... no aj keď robí jazdecké športy, jej zbierka ma naozaj zaskočila.
Pokiaľ ide o moju zbierku: hold, ani ja ju nijak zvlášť netúžim rozširovať, lenže robím fotbálek, som gólman a občas (u mňa má to "občas" trošku kratšiu frekvenciu) si hold nenavyberám. No a ďalšie miesto, kde mi ide nielen o zdravie ale rovno aj o život je kuchyňa. Fakt, že nemám problém so žiadnymi prácami v domácnosti, ale jak sa postavím k sporáku... Amen tma!
Inak, je celkom milé stretnúť človeka podobných sebadeštrukčných kvalít. Ako si dobrý demo, vidím, kde by mohol mať pôvod tvoj nick, ale nešokuješ ma. Ani ja už sám seba nešokujem. Lenže minule sme sedeli zalezení pri pivku s takou reprezentatívnou vzorkou našich prváčiek a sedelo tam medzi nimi také malé milé útle žieňa s veľkými... Kurňa chlapi! Zbyndo, rasto, demo! Hneď myslíte na k*zy! Ste strašní erotomani! No fuj!... no ale sedelo tam také malé milé útle žieňa s veľkými okálmi a ja som tak prehodil, že sa dostávam z tretieho otrasu mozgu, keď to žieňa prehovrilo a pochválilo sa dvojnásobným počtom. K tomu parádnou zbierkou zlomením všeho druhu... Z děvenky vypadlo, že robí jazdecké športy... Chlapi! Fuj to! Na čo to zas myslíte! Tss, ona jazdí normálne na koni!... no aj keď robí jazdecké športy, jej zbierka ma naozaj zaskočila.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82440/
Nechcem rypat, ale otazne je nakolko vsetky tie tvoje nehody co si absolvoval boli sposobene tvojou sikovnostou . A to nehovorim o tom, ked mi za jazdy z kopca na kolieckovych korculiach prasklo koliecko a ja som mal velku bolacku na svojom kolienku . Ale ak ta to potesi, neplanujem nejakym zavaznym sposobom rozsirovat svoju zbierku nehod. Niekedy ofotim svoju zdravotnu kartu, tam je to vsetko zapisane
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82430/
No tak mohol aj ja by som pokračovať, ono pomerne zaujímavo vyzeral aj môj čelný stret so šesťposchodovou bytovkou, niekoľko zrážiek so stromami, stĺpmi verejného osvetlenia, telegrafnými stĺpmi, stihlo ma zľahka zaraziť auto, kydol som zo strmého sklaného zrázu, z brezy, čerešne, lipy, slivky a aj z jablone, z mestských hradieb... To je taký stručnejší a kratší výpočet pár nehôd, na ktoré si spomeniem aj bez toho, abych sa musel nejak snažiť. Vidíš demo, so mnou je ťažké sa skúsiť čo i len porovnávať.
Ale zas musím ti uznať, že aj ty si naozaj profík. Aj keď trošku nešikovný, keď si si privodil tú zlomeninu spodiny lebečnej. No i tak máš moje uznanie!
Ale zas musím ti uznať, že aj ty si naozaj profík. Aj keď trošku nešikovný, keď si si privodil tú zlomeninu spodiny lebečnej. No i tak máš moje uznanie!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82429/
Demo, demo, demo... ty nevieš, s kým máš dočinenia. Ja by som sebadeštrukciu mohol prednášať na VŠ! Koľko poznáš takých blbov, čo si zlomia ruku tak, že si ju pristúpia?! No a pády... Každopádne moja zbierka by sa ti ako odborníkovi na pády (aspoň to o sebe tvrdíš) určite páčila. Hlavne tie z bicykla boli dobré!
No a pokiaľ ide o teba Maťko, samozrejme, že som mal taký nedobrý výraz v tvári, ale báť si sa fakt nemusel. Veď išlo len o nič nehovoriacu grimasu. Ty tiež, keď si špáraš v uškách za účelom čistenia (OK, fajn, viem, že to nerobíš častrejšie jak raz do roka, ale aj tak si to skús na chvíľu predstaviť), tak sa neksichtíš tak nadšene a radostne jak v reklame na tampóny.
No a pokiaľ ide o teba Maťko, samozrejme, že som mal taký nedobrý výraz v tvári, ale báť si sa fakt nemusel. Veď išlo len o nič nehovoriacu grimasu. Ty tiež, keď si špáraš v uškách za účelom čistenia (OK, fajn, viem, že to nerobíš častrejšie jak raz do roka, ale aj tak si to skús na chvíľu predstaviť), tak sa neksichtíš tak nadšene a radostne jak v reklame na tampóny.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82399/
Ad Matthias "Prstíky strkáme len do telesných otvorov na zasúvanie prstíkov určených."
To tak možno ty! V podstate mám na háku, kam si strkáš tie svoje pařáty, ale keby si potom aspoň s takým tým pritrúblym výrazom v ksichte neotravoval slušných ľudí (= mňa) a nevykrikoval "Jéé, nutella! Nutella!"
To tak možno ty! V podstate mám na háku, kam si strkáš tie svoje pařáty, ale keby si potom aspoň s takým tým pritrúblym výrazom v ksichte neotravoval slušných ľudí (= mňa) a nevykrikoval "Jéé, nutella! Nutella!"
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/82359/