Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
tak to mas fakt blbe,
kde sa daju zistit informacie napriklad o pokazenej masine, ked patri inej zeleynici, alebo vozne ak patria nakladnarom??
to mas co robit, ak si da kazdy nacas, nemas ani sancu stihnut tu 30 dnovu lehotu na odpoved,
tak to ti nezavidim,
tak tvoje otazky nie su celkom ferove, pretoze si zabudol aspon na jednu, tu ktoru by som si vybral, napriklad:
v case ked zeleznice hakuju na cestujucich a bohapusto ich klamu vo svojich vyjadreniach o skvalitnovani infrastruktury by som bral z Ziliny do Blavy za dve h a so stihnutim vsetkych pripojov,
a o tomto cely cas pisem.....
robi sa na trati??? uplne minimalne....
chces mi povedat, ze ked pred 10 rokmi jazdili touto trasou vlaky, nemali natahane prirazky pre pripad vyluk, a predsa chodili o 30 min kratsie ako teraz a to nesli ani km po koridore...
Tieto fugy mali prist v nejakej zmene, ked uz modernizacia pokroci ... a tam by mala nejaka spolupraca alebo aspon komuniikacia medzi ZSR a ZSSK fungovat
1) Vlak bude robiť trasu za ja neviem 3 hodiny ale furt
2) Vlak bude robiť trasu za ja neviem 2 a pol hodiny ale zrazu (v podstate nikto nevie kedy, len vie že možno) prídu ŽSR, resp. stavebné firmy nimi najaté, začnú tam kopať a vlak bude permanentne meškať a to takmer určite viac ako pol hodiny (lebo dôjde k narušeniu GVD a nebude sa mať na rozkopanej trati kde vykrižovať) ...
no potom sa ospravedlnujem, mas pravdu je lepsioe ked vlaky chodia tak ako je to naplanovane a nemeskaju vlastne len minimum, pretoze je tam tolko rezervy,
lenze potom nech sa zelezniciari necuduju, (Ked si to nevedia lepsie zmanazovat) ze stracaju cestujucich pretoze ist v roku 2008 70kou do bratislavy je riadny ofajc na cestujucich
no ale ako vravis, asi taram
"Substrát" je zákazníkom ZSSK, nie ŽSR, s nimi má de jure zmluvu (cestovný lístok), nech teda im píše sťažnosť. Oni (ZSSK) nám to (napr.výstavba koridoru, výluka a pod.) veľmi rýchlo odstúpia... resp. "požiadajú o stanovisko".
Pre ŽSR je zákazníkom práve ZSSK, ZSCS a ďaľší "súkromníci". S nimi by sme sa teda mali oficiálne "vybavovať".
Za absurditu považujem žiaľ bežnú situáciu, keď ja, ako zamestnanec ŽSR, musím priamo odpovedať na sťažnosť cestujúceho (a je jedno či sa sťažuje na pokazenú mašinu, alebo zmeškanie z titulu traťovej výluky).
O@K: Nezabúdaj, že je tu čo do činenia s monopolom ... a ešte k tomu štátnym, tromi zákonmi regulovaným ... a na druhú stranu tiež nezabúdaj, že pri toľkých peniazoch je zisk ŽSR stále v podstate minimálny, všetky peniaze sa otáčajú naspäť do dopravnej cesty ...
Cestujúcich za substrát nepovažujem (ostatne by som zaň potom musel považovať aj seba, režista nie som), len poukazujem na to, že to čo tu ty odsudzuješ je (žiaľblohu? chvalabohu?) to najlepšie čo ZSSK pre cestujúceho môže urobiť a podľa všetkého by akékoľvek iné riešenie (veľké a stále meškania z dôvodu výluk, veľké množstvo zmien GVD) skorej uškodilo, než pomohlo ... keďže na ŽSR si moc dovoliť vyskakovať nemôžu (lebo zákony, ktoré akosi nemá kto z našich volených zástupcov, či už z ľavej, či pravej, či strednej strany, zmeniť) ...
Na koho by som sa mal ja v Knihe staznosti stazovat, ak som zmeskal koli modernizacii vlak a sposobilo mi to nemalu skodu? Na ZSSK alebo ZSR? O to viac, ak ma v tom prsty aj dispecer?
Mozno niekto, kto sa vyzna, hned vie, kam ma vietor fukat ... ale vacsina ludi, co cestuje vlakom ani nevie, ze ma "kable" nad hlavou, a ked vie, tak si mysli, ze su len v stanici na dobijanie (a toto bol upraveny citat jedneho tipka, ktory by do tej zeleznice aspon trochu vidiet mohol, vzhladom na jeho studijne zameranie)
napr. v Poprade máme ročne okolo 15-20 sťažností, z toho skoro všetky (2-3 ostávajú ŽSR) sú okamžite odstúpené na ZSSK... Naozaj nerozumiem, prečo nie je Kniha sťažností v Zákazníckom centre.. holt vyššia politika...
podotkol som len na absurdnosť situácie - Kniha sťažností je na Slovensku vedená pre všetky tri firmy spoločne (ŽSR, ZSSK a ZSCS) v dopravnej kancelárii ŽSR. Hoci práve ŽSR nie je pre sťažovateľov vôbec "obchodným" partnerom... nemá s nimi predsa žiadnu zmluvu. Na rozdiel od ZSSK a ZSCS... To je ako keby som sťažnosť na meškajúci autobus písal Národnej diaľničnej... alebo Slovenskej správe ciest....
je tam zbytocna fuga a ze na to doplacaju cestujuci
Stale nechces pochopit, ze na to nijak nedoplacaju, pokial je to zapracovane do GVD aj potrebnymi upravami a pripojmi? Vzdy lepsie, ked vlak ide nacas (aj ked by mohol prist o 15 minut skor) ako ked pride 15 minut zmeskany koli postojom, ktore zastavas a obhajujes. Preco teda nelamentujes, ze mozes byt v BA z Pn nie za 1 hodinu, ale len za 30 minut keby sa jazdilo 160-tkou, ze nato stale dolacaju cestujuci? Preco nelamentujes, ze sa koridor nebuduje na 300km/h? Ved zas na to doplacaju cestujuci.
Cestujuci si pozrie, kedy je v tej a tej stanici, podla GVD (nech aj s 15 minutovym prestojom v stanici), ked sa mu to hodi, alebo musi, tak berie, ked ne, tak na to a hotovo
budú meškať vlaky, zlizne si to od cestujúcich práve ZSSK)
PRD MAKOVÝ !!!!!!
Prvotný kýbel hov... pardon.. svinstva, si práve zlízne ŽSR, pretože na rane cestujúcemu je výpravca a aj spoločná Kniha sťažností je u výpravcu v dopravnej kancelárii... čo ja osobne naozaj nechápem...
hadam nepatris naozaj medzi tych co mi idu vrtat dierky do nosa a tvarit sa pri tom dolezito
napisal som ze je tam zbytocna fuga a ze na to doplacaju cestujuci, a ty sa hned obuvas ako keby som sa dotkol tvoj najbolavejsieho miesta???
nenapisal som nic zle, alebo ano? za to ze sa zeleznice rozdelili, predsa nomoze cestujuci, ci ano? alebo patris medzi tych co nas povazuju za obycajny substrat, ktory znesie vsetko a este si za tio aj zaplati...
podla mna ti zelezniciari zaplatia zelezniciarom celkom slusne prachy, pokial sa o tom hovorilo v decembri tak je to nejako cez 5 mld, ak by som mal takeho zakaznika ja vo svojej firme, tak by som ho vozil na vlastnom aute, a splnil mu vsetko co by som mu na ociach videl....
takze ....
da sa to zistiť niekde v počítači , oni majú volajaký homogenny produkt pre všetkých súkromníkov a substrátorov
len či to je dosť dobrý produkt, to neviem