Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Ber to tak, ze vzdy je lepsie, ked sa upravi GVD a cestujuci vie, kedy mu pride vlak a kedy aj s vlakom pride do cielovej stanice a ten vlak tak aj pride, nehladiac na to, ze bude teraz na ambasade zistovat, ci mohol ist ten vlak aj rychlejsie ... horsie by bolo, keby mal prist podla GVD o 20 minut skorej a pride o 40 neskor.
pise sa dnes 2. jul, cestovny poriadok plati uz viac ako pol roka, skus mi popisat kde vsade sa momentalne pracuje na koridore, a ak mas take znamosti, skus popisat aj kilometre, kde a kolko sa chodi po jednej kolaji, a ako dlho to uz robia,
som zvedavy na tvoje vysledky,
a potom sa mozeme bavit, ci 40 minut co je tam prikreslenych je vela alebo malo....
vcera 612 ukazala ze je to prenaramne vela, dnes sa jej nechce, netusim preco zatial si to meskanie len zvysuje
O@K: Im jedinym sa podarila dokoncit privatizacia ale chybu maju niekde inde, a potom, ze je tam bordel s "milionmi" dopravcov a inych spolocnosti
A inak, ta vata sa dala prave preto, aby chodili podla poriadku ... ked uz sa modernizuje ... odporucal by som ti zacat denne cestovat, ked sa budu dokoncovat a napajat Brunovce, aj 5 minutova vata ti bude dobra
... som zvedavý čím prekvapí zajtra....
vsetko je skor o ludoch, ako o vlastnictve....
pozri co dokazali anglicania privatizaciou, teraz premyslaju a zacali s odkupovanim naspat pod stat...
ak budu vlaky chodit podla poriadku, pripoj stihnes....
co sa tyka -vaty-, myslim si ze je zbytocne velka, zeleznice by mali hladat rezervy niekde inde a nie v drahom case cestujuceho
fiha
zaciatk diskusie bol "vaty" na rychlikoch na medzi kosicami a bratislavou, tam motoraky ako rychliky nejazdia,
cize....
a preco su rozdiely v rychlostiach?
rychliky by mali byt rovnake,
ked som isiel z Prerova do Zlina, tak sme sibovali osobakom takou rychlostou, ze az az,
vies kolko trvala stavba useku z trnavy do ziliny ked sa ta trat stavala??
skus si to zistit, a porazi ta, menej ako doteraz usek z Bratislavy do Leopoldova, samozrejme, mas pravdu, teraz sa tam robi dvojkolajka na rychlost 160, ale vtedy sa robilo lopatou a obluky sa vymeriavali retazami....