Jindřichohradecké úzkokolejky zvou na masopustní jízdu

28.1.2018 8:00 -zz- Zdroj: JHMD

Jindřichohradecké úzkokolejky zvou na masopustní jízdu

V soboru 10. února tohoto roku se můžete svézt úzkorozchodným parním vlakem z Jindřichova Hradce do Kamenice nad Lipou, kde se koná tradiční masopust. Jestliže vyhovíte pozvání pořadatelů a navíc vyslyšíte jejich přání, abyste tak učinili v rozverném oděvu nebo dokonce v masce, ponesete si pak domů nejen přehršli nevšedních zážitků, ale třeba i výhru a určitě aspoň malý dárek.

 

 

 

Průvod masek organizovaný jindřichohradeckým divadelním spolkem přijde k přistavenému vlaku na nádraží v Jindřichově Hradci v sobotu 10. února v 9.00 hodin. Ke každé zakoupené jízdence v hodnotě 340,- Kč připravily Úzkokolejky ve spolupráci s Pivovarem Kamenice láhev pivního moku zdarma. Uvítáme také, jestliže se k hlavnímu průvodu přidají další v rozverných oděvech a maskách, protože tři nejhezčí masky budou oceněny. Ale i ostatní „účinkující“ dostanou malý dárek.

Jízdenky s místenkou zakoupíte na adrese http://jizdenky.jhmd.cz/. Dospělí zaplatí 340 Kč, děti do 15 let polovinu a děti mladší tří let pojedou zdarma. Rodinné jízdné pro dva dospělé a až tři děti činí 850 Kč. Rezervaci míst můžete provést v pracovních dnech telefonicky na čísle 384 361 165 od 7.00 do 15.00 hodin. Pro získání dalších informací pište na office@jhmd.cz.

Z nádraží v Kamenici nad Lipou v 11:00 hod. vyrazí masopustní průvod, který projde celým městem až před radnici města, kde dostane vládu nad městem od starosty města p. Pfaura. Zábava pokračuje na nádvoří pivovaru, kde bude připraveno masopustní občerstvení, hudba a mnoho dalšího ...

Přijďte s námi obnovit tradici z 1. republiky. Těšíme se i na vaší masopustní masku! Na Kamenický masopust všechny zájemce zvou Jindřichohradecké místní dráhy, a.s., Pivovar Kamenice s.r.o. a Město Kamenice nad Lipou.

Z podkladů na internetových stránkách pořadatelů sestavil