Pomôžte revitalizovať trať detskej železničky!

13.6.2018 8:00 Mgr. Jiří Mazal

Pomôžte revitalizovať trať detskej železničky!

Pozývame všetkých ľudí, ktorí majú radi svoje mesto, od 2. do 4. júla 2018 na veľkú dobrovoľnícku akciu: Revitalizácia trate detskej železničky.

 

 

 

 

 

Občianske združenie SEWAS a Košická detská historická železnica pozývajú všetkých, veľkých, aj malých železničných nadšencov na brigádu!

Pomôžte detskej železnici a odneste si pekné zážitky. „Fitko“ v prírode úplne zadarmo, k tomu občerstvenie, noví kamaráti a dobrá nálada.

Účelom brigády je umožniť nadšencom priložiť ruku k dielu a tak zachraňovať a zveľaďovať unikátnu železničku. V čase, kedy sa Košice pripravujú na post Európskeho hlavného mesta dobrovoľníctva je to skvelá príležitosť, ako sa osobne zapojiť do tejto myšlienky.

Účastníci sa zúčastňujú brigády bez nároku na honorár.

Brigáda sa uskutoční v dňoch 2. - 4. júla 2018 v čase od cca. 8:00 do 15:00. Stretnutie brigádnikov sa uskutoční v priestoroch železničnej stanice Čermeľ o 7:50 hod, kde budú rozdelené pracovné úlohy a pomôcky.

Strava a pracovné pomôcky pre brigádnikov sú zabezpečené.

V prípade, že sa rozhodnete našu snahu podporiť a prídete nám pomôcť, potvrďte svoju účasť (aj dni, kedy prídete) na adrese oz.sewas@gmail.com najneskôr do 30.6.2018.

Vopred ďakujeme a tešíme sa na Vás.

OZ Detská železnica Košice a OZ SEWAS

Úvodná ilustračná snímka: Deň dobrovoľníkov U.S. Steel 16.5.2015  © Košitská detská historická železnica

Súvisiace odkazy