ČD rozšiřují nabídku výhodných jízdenek

3.7.2015 7:00Zdroj: České dráhy - tisková zpráva

České dráhy na začátku prázdnin a období letního cestování nabízejí další výhodné jízdenky. Od 1. července snížily některé ceny u "Včasných jízdenek Česko", a to u cenových úrovní 2 a 3, tedy v kratším čase před odjezdem spoje. Snížení cen se týká 10 relací, například z Prahy do Ústí nad Labem a Teplic, z Brna do Českých Budějovic nebo z Prahy na Valašsko.

V úterý 7. července pak dojde k rozšíření nabídky tzv. "Akčních jízdenek" na dalších čtyřech relacích, např. z Prahy nebo z Pardubic do Uherského Hradiště a k zavedení nové tzv. "SuperAkční jízdenky" na trase Praha - Ostrava.

České dráhy zavedly některé atraktivní letní slevy již od 1. července s možností předprodeje již v červnu. Jedná se například o síťovou "Jízdenku na léto", se kterou lze po dobu 14 dní cestovat neomezeně spoji Českých drah. Její cena je pro držitele ISIC nebo aplikace IN 990 Kč, resp. 1190 Kč pro ostatní cestující. V červnu již došlo také ke zlevnění některých cestovních dokladů z Prahy na severní a východní Slovensko nebo do slovinské Lublaně.

Podrobnosti naleznete v přiložené tiskové zprávě.