2. narodeniny VLAKY.NET - objektívom účastníkov

28.5.2006 13:30 Redakcia VLAKY.NET

2. narodeniny VLAKY.NET - objektívom účastníkov

Reportáž z 2. narodenín VLAKY.NET nám už zo svojho pohľadu priniesol náš dvorný prispievateľ Koko. Dnes vám prinášame pohľad na našu narodeninovú akciu z pohľadu vás, účastníkov podujatia. Zo zaslaných fotografií sme sa snažili vybrať tie najlepšie, tak aby verne zachytili dianie počas celej jazdy MSp "Modrá Strela". Zároveň vyhlasujeme pátranie po istom páriku, ktorý sa našej akcie zúčastnil :-)

Pred jazdou nostalgického vlaku sme našich účastníkov vyzvali, aby sa na jazdu patrične vyobliekali do dobových kostýmov. Náš sprievodca Peter Pankrác, si na akciu priviezol veľmi pekný konduktorský kostým, v ktorom mu to s Modrým Šípom pekne ladilo. Zaujímavým kostýmom nás prekvapil aj náš dedikovaný vlakový výpravca Terčík, ktorý prišiel v originál obleku z Čermeľskej pionierskej železnice v Košiciach, pravda ešte z čias keď sa tam vypravovalo.

Mayo zo začiatku nemal žiadny kostým, ale zachránil ho náš klubový Dědek, ktorý mu až z ďalekého Liberca doniesol mundúr, v ktorom počas celej akcie pobehoval. Nohavice boli síce kúsok väčšie, ale aj napriek tomu mu veľmi pekne ďakujeme za jeho ochotu!

Pred narodeninovou jazdou sme sľúbili, že tí ktorí prídu na akciu v dobovom oblečení, budú odmenení. Takýchto účastníkov bolo málo, v podstate žiadny. V zhone nám však unikol jeden veľmi pekne vyobliekaný párik, ktorý sme si všimli až na fotografii od Vampiho. Mladá dáma a mladý pán na fotografii prípravu na akciu nepodcenili, a preto sa im chceme odmeniť tak ako sme sľúbili. No musíme najprv zistiť ich totožnosť. Kto ich poznáte, napíšte do diskusie alebo na adresu info@vlaky.net. Ďakujeme za pomoc pri pátraní :-)

 

Všetkým zúčastneným ďakujeme za podporu a disciplinovanosť počas akcie. Nikomu sa nič nestalo, všetci sme do cieľa našej cesty dorazili úspešne a dúfame, že sa všetci naši cestujúci cítili príjemne.

Zároveň ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí sa na akcii organizačne podielali.

Dovidenia o rok, priatelia!

Galéria

Súvisiace trate

Súvisiace odkazy