363.142 sa vrátila do prevádzky

13.5.2007 9:11 Juraj Streber

363.142 sa vrátila do prevádzky

Po skoro trojmesačnej odmlke sa vrátilo do prevádzky bratislavské eso 363.142 patriace nákladnej spoločnosti ZS Cargo. O jeho návrate po EH sme vás informovali v rozsiahlej reportáži koncom februára

 
 
Odvtedy sa našich tratiach už neobjavilo. Väčšinu času strávilo v strednej hale domovského depa Bratislava východné, kde sa odstraňovali závady zistené počas prvých jázd po EH. Pred pár dňami po úspešne vykonanej skúšobnej jazde sa vrátila späť do prevádzky. Kto by ju čakal na ramene Bratislava – Žilina, ktorá je doménou bratislavských 363ok, čakal by márne. Momentálne slúži na zácvik novozámockých rušňovodičov na lokomotívy radu 363 na bratislavských spojkách. Zároveň je domovskému depu priebežne hlásený technický stav lokomotívy, ktorý je zatiaľ takmer bezchybný.
 
Nasledujúce fotografie ju zachytávajú pri odstupovaní v nočného výkonu a schádzaní do depa Bratislava východné a vybavovaní formalít pri St. 4.
 
 
 
Následne sa odobrala na miesto 1. dispečerky, kde momentálne ešte stále čaká na vystavanie nákladu.
 
 
 
Dnešný a zajtrajší krásny slnečný deň tak dávajú bratislavským fotografom jedinečnú možnosť odfotiť si ju ešte v čistom novom laku niekde na bratislavských spojkách.