Všechno nejlepší v nadcházejícím roce 2009!

31.12.2008 12:00

Všechno nejlepší v nadcházejícím roce 2009!

Rok s rokem se sešel a přichází opět čas redakčního vinšování. Tentokrát pro změnu v jazyce českém, abychom tak podtrhli slovensko-český charakter našich stránek, který sice nebyl zpočátku záměrný, ale během jejich rozvoje se takto přirozeně ustavil. A to je jistě dobře – jak vzhledem k příbuznosti a dějinám našich národů, tak také s ohledem na historii železnice na jejich, po jistou dobu společném, státním území.

 

 

Jak se Slováci a Češi opět sešli ve spojené Evropě, tak se také my tady svorně scházíme, abychom se spolu s přáteli z dalších zemí těšili našim železničním zájmům. Abychom četli články a reportáže, prohlíželi fotografie, vyměňovali si informace a názory v diskusích. A cítili se tu dobře. Dokonce nejen tady, ve virtuálním světě železnice, ale také u kolejí skutečných, kde se setkáváme při našich vlastních či veřejných akcích - nebo jen tak, v přátelských skupinkách.

Za to, že se VLAKY.NET takto rozvíjejí, patří dík vám všem, kdož naše stránky navštěvují, a zvláště pak těm, kteří se do jejich tvorby aktivně zapojují. Jedni bez druhých se ovšem neobejdou a jen všichni dohromady tvoří životaschopnou komunitu. A tak si můžeme pospolitě popřát do nadcházejícího roku, v němž VLAKY.NET oslaví své páté narozeniny, opravdu jen to nejlepší. Zkrátka nechť máme postaveno na volno a koleje života nás vedou k dalším společným úspěchům...

Vaše redakce

Súvisiace odkazy