Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Inak na DP je v depách vodič na zálohe., na dráhách je to asi UFO. Vo vlakotvorných staniciach (KE, ZA, BA, ZV) by mal byť záložný fíra. (Ale to by si šéfovia museli urezať prémie) A
Tu je ale ešte jeden problém, že v tomto kontexte používame štatistiku, v ktorej pracujeme s kvantitatívnymi ukazovateľmi, aby sa akože poukázalo na kvalitu služby. Z metodologického hľadiska ''trochu'' problematické. Ale aby to nezostávalo v abstraktnej rovine: Čo koho po štatistike, že vlaky celkovo jazdia po Slovensku štatisticky takmer načas, keď jemu viackrát do mesiaca mešká vlak do a z roboty či školy a on tak mešká, nestíha prípoje, musí ráno voliť skorší spoj, atď.
Takže ono by bolo vhodnejšie ''rozmeniť'' tie celoslovenské údaje na drobné - napríklad po jednotlivých tratiach či regiónoch a v prevádzke i komunikácii pracovať s týmito údajmi. A v externej komunikácii by to chcelo prejaviť viac empatie a pokory, miesto pokusov o potemkiniádu, ale to všetko sme tu už kedysi preberali...
1. Je mi jasné, že sú to skreslené údaje.
2. Tiež si myslím, že ZSSK si to prifarbila.
3. Presne, do takýchto správ by mali patriť aj štatistiky o odrieknutých vlakoch, prípadne odrieknuté vlaky počítať ako také meškanie, ktoré uplynulo do odchodu najbližšieho vlaku/NAD s obsluhou všetkých zastávok na trase(buďme hnusní, aj ''deduško s barlami'' sa môže chcieť dostať kdesi do Gbelov zastávka a prechádzka z veľkej stanice cez mesto mu nepomôže.
4. Poradie príčin by som tiež prehodil.
5. Pôvodný príspevok som myslel skôr tak, že viaceré veci zhrnuli do jednej kategórie. Mňa by ako trochu, ale naozaj len trochu znalejšieho cestujúceho(aktuálne už dosť zriedkavého, keďže na mojej aktuálnej docházkovej trase nemá zmysel používať vlak, aj keď začiatok aj koniec cesty majú obsluhovaný TB) zaujímalo rozloženie na podrobné kategórie.