Párty vlak na Tropický ostrov pri Berlíne, 15.11. - 17.11.2009

2.11.2009 8:00Zdroj: Wagon Service Travel

Párty vlak na Tropický ostrov pri Berlíne, 15.11. - 17.11.2009

Cestovanie vlakom na dovolenku sa stalo v Európskych krajinách už dávno bežným štandardom. Veď ktorý iný dopravný prostriedok Vám naraz ponúkne príjemné ubytovanie, občerstvenie a zábavu na diskotéke v jednom.

Spoločnosť WAGON SERVICE travel už od roku 2004 vlastní ležadlové vozne Bcmh upravené pre pohodlné cestovanie počas dňa aj noci. Do vlakovej súpravy je podľa potreby radený spoločenský, či reštauračný vozeň. Pre náročných klientov je možné zaradiť aj salónne vozne.

 

 

Okrem rôznych atraktívnych destinácií a tématických zájazdov vlakom, ponúka cestovná kancelária WAGON SERVICE travel aj súčasnú novinku: vlakový zájazd na Tropický ostrov pri Berlíne – najväčší dovolenkový svet v Európe.

 

A čo Vás čaká na palube nášho Tropical Islands Express?

  • uvítací prípitok na palube vlaku
  • pohodlné cestovanie počas noci aj pre rodiny s deťmi
  • tropické disko s barom v spoločenskom vozni pre všetkých
  • raňajky až do postele
  • celodenný vstup na Tropický ostrov do všetkých jeho zón

 

Ešte ste nepočuli o Tropickom ostrove v strede Európy?

Tento umelo vytvorený ostrov sa nachádza v najväčšej samonosnej hale na svete, ktorá svojou veľkosťou bez problémov naležato pojme aj Eiffelovú vežu. Tropické more s piesčitou plážou a ležadlami, Bali lagúna s jaskyňou a vírivými prúdmi, tobogany či ojedinelý wellness komplex. Aj takto by sa dal charakterizovať tento jedinečný dovolenkový svet, magicky zasadený do tropického pralesa, inšpirovaný architektúrou ďalekej Ázie. Nájdete tu tiež architektonické repliky známych ikon ako sú: Elephanta Temple v Indii, Angkor Wat Temple v Kambodži či geotermálne jazerá a gejzíre Waiotapu na Novom Zélande. Vychutnajte si krištáľový svet Trimurti, parné a bublikové kúpele Tisíc a jednej noci alebo liečivé a zkrášľujúce bahenné zábaly. Dokonalý relax nájdete tiež v kamennej saune, dymovej alebo soľnej jaskyni.

 

Láka Vás dobrodružstvo v džungli? Svet plný orchideí, paliem, mandľovníkov či banánovníkov? Tropický dažďový prales s jazerom je domov pre vyše 50.000 exotických rastlín a stromov. Svoje čaro má i tunajšia gastronómia. Na svoje si prídu aj labužníci, či už ochutnáte ľahkú tandoori kuchyňu alebo tropické barbecue. Tropická osada inšpirovaná architektúrou Bali, Bornea a Samoy Vás nepochybne priláka aj svojimi autentickými domami, obchodmi a reštauráciami. A na záver dňa si môžete dožičiť správny mix energie, vzrušenia, tanca a kúziel počas dvoch každodenných show: Cirkusu Tropical a Gala programu Mýty južných morí.

 

Viac informácií na www.vlakovezajazdy.sk. Pretože zábava sa začína už vo vlaku...

Súvisiace odkazy