Pozvánka na jazdu s Albatrosom do Budapešti

28.4.2012 8:00 ALBATROS klub Zdroj: ALBATROS klub

Pozvánka na jazdu s Albatrosom do Budapešti

Srdečne vás pozývame na dvojdňovú parnú jazdu s lokomotívou 498.104 Albatros do Budapešti pri príležitosti osláv stého výročia salónneho vozňa ORIENT EXPRESU. Termín: 11. - 12. máj 2012.

 

 

 

 

V cene miestenky (deti do 15 rokov : 15 EUR , dospelí : 20 EUR) je výlet parným vlakom na trati Bratislava hl.st. – Senec – Galanta – Nové Zámky – Štúrovo – Budapešť a späť. Ubytovanie je zabezpečené v lehátkových vozňoch z 11. na 12. mája. Vo vlaku bude radený aj reštauračný vagón s možnosťou stravovania počas celej akcie.

Plagát

Počas pobytu v Budapešti je možné navštíviť historickú časť mesta s katedrálou, prejsť sa historickým reťazovým mostom (Lanc hid) a lanovkou na hrad, navštíviť zábavný park (Vidam park), ako aj najväčšiu zoologickú záhradu v Európe, prípadne pre oddych Szecsenyiho kúpele. Veľkou atrakciou je aj návšteva  obchodného domu Campona, v ktorej sa nachádza Tropicarium podmorské akvárium.

Miestenky na akciu „S Albatrosom do Budapešti“ si môžete objednať na stránke www.albatrosklub.sk cez ONLINE Objednávanie (návod nájdete priamo na stránke), cez e-mail: albatrosklub@albatrosklub.sk , alebo osobne vo Valčíku na Podkolibskej č.1 v pracovné dni od 12:00 – 19:00 hod. do 10.5.2012

Foto v titulke: Bartolomej Nezbeda

Súvisiace trate

  • ŽSR-130: Bratislava - Štúrovo - Szob (HU); Palárikovo - Šurany