Výstavu modelové železnice najdete na nádraží východočeské metropole

14.10.2012 16:00Zdroj: Klub železničních modelářů Hradec Králové

Výstavu modelové železnice najdete na nádraží východočeské metropole

Rok se sešel s rokem a po celoročních přípravách můžeme říct: Je to tu zase. Opět přichází podzim a těch pro nás nejnáročnějších devět dní. Devět dní již tradiční podzimní výstavy Klubu železničních modelářů Hradec Králové.

 

 

 

 

Tímto bychom vás chtěli srdečně pozvat na výstavu , která se koná od 19. do 28. října 2012 v Hradci Králové na hlavním nádraží. Přístup ke vchodu na výstavu z prvního nástupiště bude nepřehlédnutelně značen. Otevírací doba je uvedena na plakátě:

A na co se můžete těšit? Na kolejiště H0 v provozu po celou dobu výstavy, prodejnu se sortimentem železničních modelů a příslušenství ke stavbě kolejiště nejběžnějších velikostí a další obvyklé i méně běžné atrakce.

Na výstavě toho zkrátka bude pro příznivce modelové železnice všech věkových kategorií k vidění tolik, že se jistě každému vyplatí udělat si na ni třeba rodinný výlet – nebo jen využít její návštěvy k vyplnění chvilky pobytu na nádraží.

Jako upoutávka pro ty, kdož na žádné z našich předchozích akcí doposud nebyli, může posloužit reportáž z té loňské, která byla zveřejněna na hlavní stránce VLAKY.NET pod výstižným názvem Železnice v podzemí - malá, ale šikovná.
 
Budeme se těšit na vaši návštěvu!
 
Klub železničních modelářů Hradec Králové

Súvisiace odkazy