Výluka na trati Děčín hl.n. – Benešov nad Ploučnící – Rumburk (081)

16.7.2004 21:37

Výluka na trati Děčín hl.n. – Benešov nad Ploučnící – Rumburk (081)

Děčín - Z dôvodu rozsiahlej stavebnej činnosti (opravy traťovej koľaje a priecestí) je od 16.7. (7.50 hod.) do 30. 7. 2004 (13.10 hod.) zastavená vlaková doprava na trati Děčín – Benešov nad Ploučnicí – Rumburk (081) medzi železničnými stanicami Česká Kamenice a Jedlová.

Všetky vlaky osobnej prepravy budú nahradené autobusovou dopravou v úseku Česká Kamenice – Mlýny – Kytlice – Nový Bor a náhradnou vlakovou dopravou v úseku Nový Bor – Jedlová. V dňoch 26. a 27.7. bude naviac z dôvodu opravy priecestia v Kytlicích nutný prestup medzi autobusmi náhradnej dopravy. ČD, a.s. predpokladajú meškanie pri nahradených vlakoch asi 30 minút.

V súvislosti s obmedzenou kapacitou náhradnej autobusovej dopravy ČD, a.s. žiadajú vedúcich skupín nad 10 osôb a uskutočňovateľov akcií, kde je predpoklad zvýšenej frekvencie cestujúcich, aby uvažovanú prepravu oznámili v najbližšej železničnej stanici. V danom úseku bude obmedzená možnosť prepravy batožín a bicyklov, služba úschova behom prepravy je pri vlakoch v tomto úseku je zrušená. -rp-