Na našich stránkach sme privítali stotisíceho návštevníka

25.11.2004 16:39

Na našich stránkach sme privítali stotisíceho návštevníka

Dňa 24.11.2004 zavítal na stránky VLAKY.NET jubilejný stotisíci návštevník. Stránky boli spustené dňa 1.5.2004. Sme veľmi radi, že naše stránky si získali vašu obľubu v takom krátkom čase a v takom vysokom počte. Týmto by sme radi poďakovali všetkým našim návštevníkom a prispievateľom.

Na našich stránkach chceme pracovať aj naďalej, v takom tempe ako doteraz. Chceme naše stránky zdokonaľovať, dopĺňať o nové informácie a moduly.

Ďakujeme našim spolupracovníkom, ktorí nám usilovne zasielajú fotky, reportáže, novinky, či postrehy nielen z domácich ale aj zahraničných železníc. Svojim úsilím prinášajú množstvo zaujímavých informácií všetkým našim návštevníkom a fanúšikom železníc.

Sme radi, že medzi našich návštevníkov nepatria len náhodní "okoloidúci", ale aj profesionálni zamestnanci železníc. Všetci sme spolu vytvorili živú on-line komunitu, ktorá prináša nie len výmenu názorov, informácii, ale aj zábavu.

Aké sú naše plány do budúcnosti? Plánov je veľa. Vývoj záleži predovšetkým od Vás, našich návštevníkov. Ste to vy, ktorí nám píšete svoje požiadavky či pripomienky k našej práci. Pokiaľ sú vaše postrehy konštruktívne, nebránime sa ich implementácii.

V súčasnosti pracujeme na module Radenia vlakov. Tento modul chceme spustiť spolu s účinnosťou nového GVD 2004/2005.

Redakcia VLAKY.NET