Novinky na VLAKY.NET

1.5.2005 0:00 VLAKY.NET

Novinky na VLAKY.NET

1. narodeniny VLAKY.NET - Dňa 1.5.2005 oslavujeme naše prvé narodeniny. Ďakujeme vám za doterajšiu priazeň. Okrem našej narodeninovej akcie sme pre vás pripravili aj niekoľko noviniek vo forme nových sekcií: MODELY a TRATE.






MODELY.VLAKY.NET

Nová sekcia pre fanúšikov železničného modelárstva. Okrem noviniek a reportáži vám v novej sekcii budeme prinášať aj rady a návody, budete môcť diskutovať o modelárstve, prispievať a prezerať fotky týkajúce sa železničného modelárstva. Zo začiatku sa sekcia bude venovať hlavne modelárstvu v mierkach TT, N a H0. V prípade záujmu sa pôsobenie novej sekcie môže rozšíriť.

Radi privivítame príspevky aj od vás - našich čitateľov. Ak máte záujem podeliť sa s ostatnými čitateľmi modelárskej sekcie so svojimi novinkami, reportážami, postrehmi, radami, návodmi, či fotografiami vašich modelov a koľajísk, kontaktujte nás na adrese: modely@vlaky.net



TRATE.VLAKY.NET

Nová sekcia Trate pozostáva zo základných informácii o trati, zo správ a reportáži zadelených podľa tratí a diskusie k jednotlivým tratiam. Zo začiatku sa sekcia zameriava len na trate ŽSR.

Všetko najlepšie vám praje Team VLAKY.NET!