Zvýhodneným cestovným na koncert skupiny Elán v Ostrave

14.9.2005 14:50 -mm- Zdroj: ČD

Zvýhodneným cestovným na koncert skupiny Elán v Ostrave

Ostrava - V sobotu, 1.10.2005 sa v ostravskej ČEZ Aréne uskutoční jeden z koncertov z turné slovenskej hudobnej skupiny Elán. České dráhy, ako oficiálny dopravca koncertu, pripravili pre cestujúcich na koncert vlakom zľavnené cestovné vo forme spiatočného lístku VLAK+. Ten cestujúcemu ušetrí až 50% z ceny lístka. Na cestovný lístok VLAK+ sa dá cestovať 1.10.2005 z ktorejkoľvek stanice ČD do stanice v ostravskom železničnom uzle.

Železničný uzol Ostrava pozostáva zo staníc a zastávok Ostrava hl.n., Ostrava střed, Ostrava-Bartovice, Ostrava-Kunčice, Ostrava-Kunčičky, Ostrava-Mariánské Hory, Ostrava-Svinov, Ostrava-Třebovice, Ostrava-Vítkovice. Cestovný lístok je možné zakúpiť v každej osobnej pokladnici ČD alebo u sprievodcu vo vlaku. Cestujúci sa pri spiatočnej ceste musí preukázať vstupenkou z koncertu.

VLAK+ nie je jednorázovou akciou, České dráhy využívajú tento produkt aj pri iných podujatiach, u ktorých sa predpokladá záujem o cestovanie na miesto jej konania. V súčasnosti sa jedná o záhradkarský veľtrh Zahrada Čech 2005 v Litoměřiciach.

Koncertné turné skupiny Elán neobíde ani Slovensko. Začalo sa dňa 31.8.2005 s koncertom v Štúrove, pokračuje 27.9.2005 koncertom na bratislavskom hrade a 6.10.2005 v Košiciach. V súvislosti so slovenskými koncertami nie sú dostupné žiadne informácia o zvýhodnenom cestovnom pri cestovaní vlakom.