Horehroncom na výlet do Čierneho Balogu

28.5.2006 7:00Zdroj: Železničná spoločnosť Slovensko

Horehroncom na výlet do Čierneho Balogu

Rýchlik 810/811 Horehronec, ktorý jazdí z Bratislavy hlavnej stanice do Košíc a späť, zastavuje od začiatku letnej sezóny na Čiernohronskej železnici aj v Chvatimechu. Rýchlik 811 Horehronec odchádza z Bratislavy o 6.16 h a do Chvatimechu prichádza o 10.43 h. V opačnom smere odchádza R 810 Horehronec z Chvatimechu o 18.06 h a cestu ukončí v Bratislave hlavnej stanici o 22.26 h.

Letná sezóna na Čiernohronskej železnici začala 1. mája a skončí 17. septembra 2006.

 

 

Čo je pre cestujúcich pripravené?

  • Pre výletníkov – denne vláčiky na trati Hronec – Čierny Balog a späť, počas týždňa motorové, cez víkendy aj parné. Miestenky si môžu cestujúci rezervovať aj telefonicky na telefónnom čísle 048 – 6191 500.

  • Pre podnikateľov – priestory stanice a interiér vozňov na reklamné účely. Reštauračný vozeň môže byť zároveň príťažlivým miestom na obchodné rokovania.

  • Pre jednotlivcov – romantické jazdy drezinou spojené s návštevou múzea Čiernohronskej železnice, miestnych turistických okruhov a náučných chodníkov

  • Pre cyklistov – sieť cyklistických trás v okolí železničky. Preprava bicyklov je zabezpečená vo všetkých vlakoch Čiernohronskej železnice.

  • Pre zájazdy a skupiny – možnosť objednania mimoriadnych jázd počas celého roka.