Komorné prevádzkové stretnutie TT modulovkárov v Prievidzi

27.6.2006 8:00 Karol Antalík

Komorné prevádzkové stretnutie TT modulovkárov v Prievidzi

V záujme rozvíjania a budovania modulovej železnice TT na Slovensku, ale najmä pre naše vlastné potešenie, navrhol Tibor Tišťan, že by sme si mohli v druhej polovici roka 2006 urobiť prevádzkové stretnutie. Dali sme viacerí hlavy dohromady a vymysleli sme „komorné“ prevádzkové stretnutie modulovkárov TT v Prievidzi, 26. - 29. Októbra 2006.

Komorné preto, že sa uskutoční v školiacej miestnosti Rušňového depa Prievidza, ktorú sa Tiborovi podarilo vybaviť za „vatikánsku menu“, čo je v dnešnej dobe jav veľmi ojedinelý. No a veľkosť týchto priestorov predurčuje, že to bude naozaj komorné stretnutie, pretože aj tých málo modulov, ktoré sú už postavené, aj s tými, ktoré budú do stretnutia sprevádzkované, sa tam vojde len tak, tak.

V ubytovni RD môžeme ubytovať „až“ 8 účastníkov a preto bolo dohodnuté, že prednostne budú ubytovaní tí, čo dovezú moduly. Ostatní sa budú môcť ubytovať mimo objekt. Snáď sa podarí vybaviť nejaký privát, alebo chata. To sa ešte uvidí.

Čo sa týka stravy, zrejme sa podarí zabezpečiť, že budeme chodiť do niektorej blízkej reštaurácie, kde sa o nás za naše peniaze postarajú. Teda, s najväčšou pravdepodobnosťou nebude zabezpečené stravovanie priamo v mieste stretnutia.

Všetky potrebné informácie nájdete v propozíciách stretnutia. Kto má o prevádzkové stretnutie záujem, nech vyplní prihlášku a určeným spôsobom ju pošle.

UPOZORNENIE: podmienky ubytovania a stravovania budú ešte upresnené do 31.07.2006.

Prílohy:

Foto: ilustračné