V Deň bez áut cestujte vlakom a s fotoaparátom!

21.9.2007 15:00Zdroj: ZSSK

V Deň bez áut cestujte vlakom a s fotoaparátom!

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. pri príležitosti Dňa bez áut (je vyvrcholením osvetovej kampane Európskeho týždňa mobility) ponúka cestujúcim, ktorí sa v ten deň dokážu vzdať auta, výhodné cestovanie vlakom. Stačí mať originálne osvedčenie o evidencii vozidla a môžete využiť víkendovú ponuku a cestovať vlakom lacnejšie. V sobotu 22. septembra 2007 od nultej hodiny môžete cestovať za 5 Sk za každých 50 km. SÚŤAŽ!

Ponuka platí v 2. vozňovej triede vo všetkých vlakoch ZSSK okrem vlakov SC, EC a IC. Cestovať za akciovú cenu môžete až do nedele 23. septembra 2007 do 12.00 h. Ponuku môžete využiť aj na tratiach Trenčianskej elektrickej železnice, Tatranských elektrických železníc a Ozubnicovej železnice Štrba – Štrbské Pleso. Cestovný lístok si môžete zakúpiť v predpredaji už v piatok 21. septembra 2007.

Súťaž o reportáž z najzaujímavejšej cesty vlakom počas Dňa bez áut 2007

Na svoje cesty si nezabudnite zobrať fotoaparát a vyfotiť sa v staniciach cez ktoré budete prechádzať či prestupovať. Na reportáže z vašich ciest vlakom počas Dňa bez áut sa v redakcii VLAKY.NET tešíme najneskôr do stredy 26.9.2007 do polnoci. Nezabudnite priložiť fotografiu alebo scan vášho cestovného lístka zakúpeného za akciové cestové počas tejto akcie. Reportáž z najzaujímavšej cesty bude na základe hlasovania členov redakcie VLAKY.NET odmenená DVD titulom z produkcie VLAKY.NET. Reportáže nám zasielajte na adresu info@vlaky.net. Inštrukcie k zasielaniu fotografií nájdete tu.

Foto: ilustračné.