Pozvánka na jazdu v parnom exprese Praha – Vrútky a späť

1.4.2008 8:00 Ing. Marián Šimo Zdroj: www.steamstoryagency.eu

Pozvánka na jazdu v parnom exprese  Praha – Vrútky a späť

Pri príležitosti konania osláv k 160.výročiu železníc na Slovensku a dňa Detí vo Vrútkach, bude vypravený zvláštny parný expres z Prahy Libne do Vrútok a späť. Počas víkendu (31.5.-1.6.2008) sa budú konať hviezdicové a súbežné jazdy vlakov v okolí Vrútok.

 

 

 

 

Radenie súpravy: 498.022 (Albatros) + 4xBc + 1xWR + 1xSR
Trasa vlaku: Praha Libeň – Vrútky a späť.
Občerstvenie: V súprave bude zaradený reštauračný vozeň WR, ktorý je Vám počas jazdy k dispozícii.

Cestovný poriadok: Bude dodatočne upresnený. Orientačný CP - 30.5.2008: Praha Libeň. odjazd cca 9.00 hod. – Vrútky príjazd cca 20.00 hod. Návrat 2.6.2008 v trase Vrútky – Praha Libeň

Parný express v Bratkovicích, október 2006

Cena cestovného: 3000,- Kč spiatočný lístok / 2000,- Kč detský spiatočný lístok (6 – 15 rokov). Deti mladšie ako šesť rokov majú cestovné zadarmo, bez nároku na miesto na spanie. V cene lístka je zahrnutá možnosť prespania v lehátkových vozňoch. Je potrebné mať spacák alebo deku na prikrytie a niečo pod hlavu. Je nutné si dopredu zakúpiť cestovný lístok do vlaku. Bez dopredu zakúpeného lístka nie je možný nástup do vlaku. Po zaplatení lístka cestujúci dostane podrobný rozpis jazdy zvláštneho parného vlaku spolu s podrobným cestovným poriadkom.Odjazd a príjazd je plánovaný zo stanice Praha Libeň z dôvodu k rozsiahlej rekonštrukcie stanice Praha hlavní nádraží.

Súbežná jazda parných vlakov na Deň detí vo Vrútkach, jún 2006

Rezervácia: na akciu je nutná registracia prostredníctvom emailu info@steamstoryagency.eu. Počet miest vo vlaku je obmedzený.

Na stretnutie s Vami vo vlaku sa tešíme.