VEREJNÁ OSOBNÁ DOPRAVA 2009 - POZVÁNKA

5.9.2009 12:00 Ing. Milan Klubal Zdroj: SVTS dopravy

VEREJNÁ OSOBNÁ DOPRAVA 2009 - POZVÁNKA

V roku 2008 sa začala vo svete najprv prejavovať finančná a neskôr hospodárska kríza, ktorá postupne zasiahla aj štáty Európskej únie. Verejná osobná doprava (VOD) aj v tomto období musí plniť svoje základné funkcie dopravnej obsluhy na miestnej, regionálnej a medzinárodnej úrovni.

Pre dopravné spoločností v krízovom období je dôležité, aby mohli ponúkať cestujúcim svoje služby v priaznivom legislatívnom prostredí, v primeranej kvalite s využitím súčasných technológií na tarifné vybavenie cestujúcich a uplatnením správneho marketingu.

Súčinnosť železničnej osobnej dopravy, autobusovej dopravy a mestskej hromadnej dopravy a integrácia týchto dopráv je ešte významnejší, lebo umožňuje aj v náročnejších finančných podmienkach zabezpečiť dopravnú obsluhu konkrétneho územia.
Konferencia umožní na medzinárodnej úrovni výmenu odborných skúseností odborníkom štátnej správy, samosprávy, vysokých škôl, dopravných firiem, výskumných, projektantských, výrobných a iných inštitúcií zaoberajúcich sa VOD.

 

Slovenská vedecká spoločnosť dopravy, člen ZSVTS Vás pozýva na medzinárodnú konferenciu

 


VEREJNÁ OSOBNÁ DOPRAVA 2009

 

 

Konferencia sa uskutoční v dňoch 10. a 11. septembra 2009 v Bratislave v hoteli BONBÓN  (tel.2/68297999 – e –mail : bratislava@bonbon.sk)

 

Doprava zo ŽST stanice Bratislava hl. st . linka 93 a na zastávke Budatínska na autobus 59. Z autobusovej stanice Bratislava autobusom č. 70, na zastávke Nový most prestup na linku 59.

Začiatok je 10.9.2009 o 9 hod. Prezentácia účastníkov 8 – 9 hod.

Nad konferenciou prevzal záštitu p. minister dopravy, pôšt a telekomunikácii.

 

Program výstavy a prihláška
Program výstavy a prihláška