Deň otvorených dverí FRI ŽU v Prievidzi

23.1.2010 12:00 Ing. Peter Márton, PhD.

Deň otvorených dverí FRI ŽU v Prievidzi

Stalo sa už dobrou tradíciou uskutočňovať na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej univerzity pre študentov stredných škôl Deň otvorených dverí. K obdobnému spôsobu prezentácie a informovanosti o možnostiach štúdia sme pristúpili aj na Detašovanom pracovisku fakulty v Prievidzi.

Dovoľujeme si oznámiť, že spomínaná akcia sa uskutoční na tomto pracovisku Žilinskej univerzity dňa 5. februára 2010 s programom, ktorý je prílohou tohto oznamu.

 

 

Pre členov a sympatizantov vlaky.net môže byť táto akcia zaujímavá najmä v časti venovanej vývoju softvéru pre zostavu grafikonu vlakovej dopravy a počítačovej simulácie železničnej dopravy a kombinovanej dopravy.

Fakulta riadenia a informatiky na rozdiel od Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov neposkytuje študijné odbory zamerané na železničnú dopravu samotnú. Na Fakulte riadenia a informatiky si svoje miesto určite nájdu tí železniční fanúšikovia a nadšenci, ktorých viac zaujíma informatika, programovanie a následný vývoj rôznych programov a aplikácií práve pre železničnú dopravu.

Viac o štúdiu na fakulte sa dá dozvedieť tiež zo stránky www.fri.uniza.sk

Podobná akcia s podobným programom sa v sídle fakulty v Žiline uskutoční dňa 12. februára 2010.


Program