People 2010 - Pielstickový mejdan na východě

6.7.2010 8:00 Milan Vojtek

People 2010 - Pielstickový mejdan na východě

People 20xx, kde za dvěma xx se ukrývá aktuální letopočet, patří již mezi zavedené příspěvky našeho webu. Občas někdo řekne, že sem nepatří, ti, pro které web je víc, než jen pouze stránkou na internetu, je ale berou za své. A už po vyfocení slyším, to zase bude pro Shalomkovo People, že? No, bude samozřejmě. A na narozeninové jízdě tomu nebylo jinak.

 

 



Vlastně bylo. Pojem People se zabydlel se všemi důsledky. A tak se stalo, že na posledních oslavách narozenin VLAKY.NET jsem měl myslím hodně těžkou situaci. Zaregistroval jsem početnou skupinu přátel, kteří jako by se dohodli, a uspořádali lov na Shalomka. Jistě pochopíte, že v tomto prostředí bylo velmi, velmi těžké ulovit něco kloudného do echt shalomkovské xichtologie. No jo… když člověk sám hledá, kam by se schoval, těžko se loví.
Ale….!
I přesto se aspoň něco povedlo. Pár lidiček jsem ulovil. I když… jedná se o úlovky jiného charakteru. Na českém webu k-report.net jsou často k vidění fotky, kdy šotooušíci, většinou těžce pubertálního věku, s oblibou z úkrytu, respekktive zbaběle zezadu, loví jiné šotouše, potulující se kolem kolejí. Pak z anonymity domova jako těžcí kingové vylepují své úlovky s komentářem „hele koho jsem ulovil!“, „kdo se pozná“ atd. Tohle peopleovské focení je o něčem jiném, není o šmírování, ale o zachycení kouzla okamžiku na akci přátel… nuže – pojďme na věc.

Tedy pardon, ještě, než se pustíte do listování fotkami, jedna věc. POděkování všem, kdo se na zdaru akce zasloužili, kdo ji takto skvěle nachystali. Ať jsou to kolegové a přátelé z VLAKY.NET, nebo posádky historických vozidel z Popradu. Servis, který nám nachystali. byl supéééééééééééér

Nezničitelný optimista dědek nemohl chybět

kokovi to obzvláště slušelo

Rajio - lovec kytiček (jo a kočiček)

tax a -vv- byli rovněž uloveni

sólo pro hrušky, terčika a JG_Kraków

 

hvězda narozenin - tentokrát Designer

společná foto nemůže chybět

spoutaný Designer

zastaví či nezastaví? přemýšlí terčik

to jsem já, váš věrný Karel, vážně mě nepoznáváte?

pod pečlivým dohledem rodiny nám posádka pielsticka plnila každé šotopřání

Shalomek, máš tam toho dost? Bude people, jako by se ptal JG_Kraków. Mám toho dost. Opravdu. Vždyť vidíte.

Galéria