Pozvánka - Prázdniny s Ušatou

9.7.2010 12:00

Pozvánka - Prázdniny s Ušatou

Prázdniny sa nám rozbehli plným prúdom. Všetci, ktorí si ich chcú užiť netradične a láka ich história spojená so železnicou POZOR!

Prievidzský Parostrojný Spolok v spolupráci s MDC a ŽSR pripravil jazdy parných vlakov v okolí Prievidze v dňoch 16 - 18. júla 2010. V Piatok 16. júla sa Ušatá pôjde pozrieť do Nitrianskeho Pravna, v Sobotu 17. júla zvedavcov odvezieme do Handlovej a nakoniec v Nedelu 18. júla parný vlak navštívi Veľké Bielice.

 

 

Cestovný lístok do Nitrianskeho Pravna a späť bude stáť 2.- € pre dospelého, 1.- € pre dieťa od 6 do 15 rokov a deti mladšie ako 6 rokov cestujú zadarmo.
Cestovný lístok do Handlovej a späť stojí 3,20 € dospelého, 1,60 € dieťa od 6 do 15 rokov a deti mladšie ako 6 rokov cestujú zadarmo.
Cestovné do Veľkých Bielic a späť stojí 3,60 € dospelý, 1,80 € dieťa od 6 do 15 rokov a deti mladšie ako 6 rokov cestujú zadarmo.

POZOR všetci školáci:

Tí, ktorí prinesiete so sebou vysvedčenie s čistými jednotkami sa poveziete zadarmo. Stredoškoláci jedničkári sa poveziete za polovičné cestovné. A čerství maturanti s čistými jednotkami máte to u nás zadarmo.

Cestovné poriadky: 

Na stretnutie s Vami sa tešia členovia Prievidzského Parostrojného Spolku.