Zapojte se do sledování příchodu železničního Nového roku!

8.12.2010 22:00 Dominik Jaroš, editor ŽelPage Zdroj: ŽelPage

Zapojte se do sledování příchodu železničního Nového roku!

Rok se chýlí ke konci. Rychle se blíží také přechod na nový jízdní řád, který vstoupí v platnost za týden, v noci ze soboty 11. prosince na neděli 12. prosince 2010.

 

 

 

 


V uvedené dny bychom se chtěli věnovat on–line sledování přechodu na nový jízdní řád, tak jako v letech minulých. Dozvíte se tak například o nejrůznějších změnách a novinkách nejen v osobní dopravě.

Při této příležitosti žádáme i vás, čtenáře a přispěvatele VLAKY.NET, o pomoc. Přiložit ruce k dílu může opravdu každý – třeba prostřednictvím fotografií a videí či čerstvých informací z terénu. Jakékoliv informace a materiály (zejména fotografie), prosím, zasílejte pod svým jménem na e-mailovou adresu gvd2011@zelpage.cz.

Všechny materiály budou s uvedením jména autora použity výhradně pro potřeby reportáže na internetových stránkách ŽP. Děkujeme všem, kteří se „železničního silvestra“ aktivně zúčastní!

Poznámka redakce VLAKY.NET:

Když při té příležitosti někdo získá materiál na samostatnou, byť drobnou aktualitu či rozměrnější reportáž, přivítáme ji velice vděčně zase my. Podklady můžete poslat nejlépe na adresu mou vlastní.

(-zz-)