Fotokvíz I: Naše železničné hrady a zámky

20.7.2011 8:00 Bc. Jozef Gulík

Fotokvíz I: Naše železničné hrady a zámky

Hneď na úvod sa snáď hodí ubezpečenie, že sme sa nepomýlili a takáto téma má aj na stránke VLAKY.NET svoje opodstatnenie. Nepôjde totiž o hrady a zámky hocijaké, ale výlučne o ich zmenšené formy, ktoré stoja (resp. stáli) v priestoroch našich železničných staníc a zastávok. Nuž a kto si trúfa, môže sa aktívne zapojiť do malej súťaže.

 

Do súťaže sa môže zapojiť každý registrovaný člen VLAKY.NET Klubu. Súťaž trvá do 24. 7. 2011 do 18:00 hod. Treba hádať umiestnenie týchto malých stavieb - tj. NÁZOV ŽELEZNIČNEJ STANICE, ZASTÁVKY, atď, kde sa tá-ktorá ministavba nachádza (resp. donedávna nachádzala). Nehádame teda skutočnú predlohu, podľa ktorej boli hrady a zámky postavené - odpovede ako Oravský hrad, Smolenický zámok budú teda nesprávne.

Za každý správny názov stanice alebo zastávky získa súťažiaci 1 bod. Odmenení budú súťažiaci s najvyšším počtom dosiahnutých bodov. V prípade rovnakého počtu bodov rozhoduje skorší čas odoslania súťažnej prihlášky. Súťažnú prihlášku je možné odoslať len 1 krát. Vyhlásenie víťazov sa na stránkach VLAKY.NET uskutoční do 29. 7. 2011.

Ceny pre víťazov:

  1. Publikácia "Oživili sme pancierový vlak"
  2. Sada reklamných predmetov Železníc Slovenskej republiky
  3. DVD z produkcie VLAKY.NET

Súťažné fotografie:

 

Do súťaže sa môžete zapojiť tu...

 

Za podporu ďakujeme partnerovi našej súťaže:

 

Snímky autor.

Súvisiace odkazy