Do Katarínskej Huty opäť vlakom? Áno!

5.9.2012 23:00 Marián Šimo

Do Katarínskej Huty opäť vlakom? Áno!

Po dlhých rokoch od zastavenia pravidelnej osobnej dopravy na trati z Brezničky do Katarínskej Huty sa opäť naskytla možnosť prejsť túto trať vlakom.

Spoločnosť Steam Story Agency na základe objednávky zahraničného klienta v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko (ZSSK) pripravila na 8. septembra 2012 mimoriadny osobný vlak z Lučenca do Katarínskej Huty a späť.

 

 

Vlak bude vedený motorovou jednotkou 813/913 Bageta.

Cestovné v mimoriadnom vlaku:

  • 10.- EUR / dospelí (od 15 rokov)
  • 5.- EUR / deti do 15 rokov
    Cestovné lístky sa budú predávať vo vlaku. Rezervácia nie je možná. Kapacita vlaku je obmedzená. Cestovný lístok je spiatočný. Jazda sa uskutoční za každého počasia.

Cestovný poriadok:

Stanica Príchod Odchod
Lučenec

-

11:30

Breznička

12:00

12:10

Katarínska Huta

13:10

14:10

Breznička

15:10

15:50

Lučenec

16:12

-

Dôležité informácie:

Cestujúci sa zúčastňuje jazdy mimoriadnym vlakom na vlastné riziko. Prosíme Vás, aby ste dbali pokynov organizátora a zamestnancov železníc. Vlak zastaví v niekoľkých staniciach počas svojej jazdy. Prosím majte svoje deti neustále pod dohľadom a nenechajte ich voľne pohybovať v kolajisku. V staniciach prebieha normálna prevádzka vlakov. Vyvarujte sa pohybu v miestach, kde hrozí úraz.
Steam Story Agency si vyhradzuje právo operatívne skrátiť/predĺžiť/zmeniť program ak to bude nevyhnutné a bude si to vyžadovať prevádzková situácia.

Tešíme sa na stretnutie s Vami v našom vlaku.

Súvisiace trate