Svezte se s Mikulášem motorovým vlakem!

23.11.2014 8:00Zdroj: Mladoboleslavský železniční spolek

Svezte se s Mikulášem motorovým vlakem!

Mladoboleslavský železniční spolek ve spoluprácí s firmou Junior market s.r.o. vás zve na mikulášskou jízdu motorovým vlakem. Jazda mimořádného historického vlaku se uskuteční v sobotu 6.12.2014 v trase Mladá Boleslav hl.n. - Dolní Bousov - Sobotka - Dolní Bousov - Dětenice a zpět. Souprava bude složena z motorového vozu M 262, přípojného vozu bix a motorového vozu M 131.

 

 

 


Náš vlak se vydá na svou cestu během dne dvakrát. Poprvé se vyjede v 9:00 z hlavního nádraží v Mladé Boleslavi v trase: Mladá Boleslav hl.n. - Mladá Boleslav-město - Dolní Bousov - Sobotka - Dolní Bousov - Dětenice - Dolní Bousov - Mladá Boleslav-město - Mladá Boleslav hl.n.

Podruhé odjede v 15:23 z hlavního nádraží v Mladé Boleslavi. Pojede v trase Mladá Boleslav hl.n. - Bakov nad Jizerou - Bakov nad Jizerou-město - Kněžmost - Dolní Bousov - Dětenice - Dolní Bousov - Sobotka - Kněžmost - Bakov nad Jizerou - Mladá Boleslav hl.n.



Jízdné:

- dospělí 50 Kč za nástup do vlaku,
- děti 6 - 15 let 30 Kč za nástup do vlaku,
- děti do 6 let zdarma.
Přeprava psů pouze s náhubkem, přeprava kočárku je zdarma jen do vyčerpání kapacity vlaku!
Žádné jiné slevy nebudou uznány, ve vlaku neplatí jízdné Českých drah ani režijní jízdné!

Předprodej jízdenek probíhá v Mladé Boleslavi v informačním centru a v pokladně kulturního domu. Dále je možné zakoupit jízdenku i u průvodčího ve vlaku.

Ve vlaku bude připraveno překvapení pro děti a drobné občerstvení.

Těšíme se na vás!

Úvodní ilustrační snímek pochází z loňské akce.