Off Topic
Diskusia o témach, ktoré sa netýkajú železnice.
Podradené diskusné témy
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Clansman: ej já trulo velikej,děkuji za upozornění,beru si tvá slova k srdci a s velkým ponaučením se odeberu ke spánku....Jo a za trest,že jsem zhřešil,zítra nebudu snídat,abych svoji prostopášnost a lidskou naivitu potrestal....Budu muset asi zajet na školení do těchto železniční nostalgií světově proslulých končin,jen potřebuji poradit nějaký ten vlakový spoj,popřípadě nepohrdnu ani letadýlkem apod....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104856/
Nick: Zase vedle jak ta jedle.sraz byl připravený na velmi profesionální úrovni a velmi dobře. Jen jaksi nechápu,jak vy můžete tvrdit před srazem,že tam nepůjdete pro to a pro to a pak tam stejně jdete a fotíte a posléze ještě opět kálíte na pořadatele.Opravdu vaši čest bych nechtěl mít ani omylem,ale toto slovo vám asi nic neříká......
Je teď mi spadnul kámen ze srdce,kdybych měl být u vás nedejbože polobůch,tak to bych asi nepřežil,taková to pocta,to by bylo opravdu i na mě dost silný kafe... a opravdu anální sporty neprovozuji,ať již z jedné i druhé strany,samozřejmě musím dodat,taktéž mě neinspirují primitivové a jiná lidská lůza.....
jo a má nabídka byla myšlena v plné serioznosti,to vám mohou potvrdit i nezaujatí členové vlaky.net,bohužel to se nedá říci na odpověď,která na ni přišla....
Je teď mi spadnul kámen ze srdce,kdybych měl být u vás nedejbože polobůch,tak to bych asi nepřežil,taková to pocta,to by bylo opravdu i na mě dost silný kafe... a opravdu anální sporty neprovozuji,ať již z jedné i druhé strany,samozřejmě musím dodat,taktéž mě neinspirují primitivové a jiná lidská lůza.....
jo a má nabídka byla myšlena v plné serioznosti,to vám mohou potvrdit i nezaujatí členové vlaky.net,bohužel to se nedá říci na odpověď,která na ni přišla....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104853/
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104845/
Nick: ooooooo děkuji za tolik obdivných slov na moji osobu,jen doufám,že vám to nedalo mnoho trápení mozkových závitů,při jejich vymýšlení,zajisté slibuji přede všemi,že na vaši radu si zajdu k odborníkům,jestli opravdu netrpím psychickou poruchou,ano o jedné vím a k té se hrdě přihlásím,nevím jak je to možné,ale opravdu lidskou prostoduchost a jednoduchost nemusím a to i v tom nehrubším zrnu,je mi vás opravdu líto......
Dále je mi docela i líto všech organizátorů celého srazu v Bratislavě,jak jste nyní ohodnotil jejich půlroční snažení při přípravě tohoto skvělého dostaveníčka všech milovníků železniční nostaslgie,pár zoufalců se tam pohybovalo s lampami,tedy asi jen já,protože mě bylo líto,těch fotografů s krabičky od mýdla a jejich snažení,ale opět to chápu z vaší strany jako poklonu,když jste mě tak nazval,škoda,že jste neměl odvahu mi to říci do očí a zoufale jste prchnul...
no a teď přidávám tři oskenované fotky od zoufalců,kteří tam fotili,když jim to jiný zoufalec nasvítil,pravda neměli mýdlové krabičky.....ať posoudí,kdo a jak umí fotit.....
Dále je mi docela i líto všech organizátorů celého srazu v Bratislavě,jak jste nyní ohodnotil jejich půlroční snažení při přípravě tohoto skvělého dostaveníčka všech milovníků železniční nostaslgie,pár zoufalců se tam pohybovalo s lampami,tedy asi jen já,protože mě bylo líto,těch fotografů s krabičky od mýdla a jejich snažení,ale opět to chápu z vaší strany jako poklonu,když jste mě tak nazval,škoda,že jste neměl odvahu mi to říci do očí a zoufale jste prchnul...
no a teď přidávám tři oskenované fotky od zoufalců,kteří tam fotili,když jim to jiný zoufalec nasvítil,pravda neměli mýdlové krabičky.....ať posoudí,kdo a jak umí fotit.....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104844/
Nick: nemusíte mě poučovat,uvědomuji si to velmi dobře a také už nebudu nikdy žádat za naši agenturu o odpuštění poplatku za DC,pokud někdy ještě na slovensko pojedeme s Albatrosem,protože s námi jezdí lidé,kteří na to mají dát i o tu tisícovku více za jízdenku,která pokryje v pohodě tento poplatek a ti co na to nemají,tak jim nezbývá nic jiného než pobíhat zmateně mezi kolejema a potom poučovat a poučovat a poučovat a dopisovat a dopisovat a dopisovat.......a potom už nebudou mít čím poučovat a proč dopisovat a tím ušetří i za známku na dopis a budou mít klidné spaní a nebudou nikomu vyhrožovat,ale taky bohužel nebudou mít co fotit.... Takže nyní musíte být spokojený,protože jste dosáhnul svého,jinak doufám,že mě také nebudete vyčítat el.energii,když jsem vzal své vlastní halogeny na Rendezi a prodlužovačky a osvětloval parní mašinky,které jste si fotil.......jen tak mimochodem řada lidí,kteří fotili mě aspoň řeklo díky,já vám říkám není zač.....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104837/
Clansman: Bohužel tě lituji ,jak polopaticky,smysluplně až pomalu dětským přístupem se snažíš jistému jedinci otevřít očíčka, bohužel si myslím,že házeti hrách na stěnu je oproti tomuto smysluplnější.No možná se mýlím,přeji ti aspoň trocha úspěchu. Bohužel,když je někdo zahleděn jen sám do sebe a stále se lituje,jak mu tu všichni,teda pardon pár jedinců ubližuje,tak je toto výsledek.....Ve své podstatě je mě to jaksi úplně jedno co s tímto človíčkem bude neb je to jen jeho problém,zde mu ze začátku bylo jen něco navrženo,v dobrém slova smyslu vytčeno,ale pochopeno z jeho strany v žádném případě nebylo a ještě svoji uraženost vypracoval do dnešní podoby,samozřejmě bůh mu to požehnej.... Opět zde musím konstatovat,mé oblíbené: ach ty lidská prostoto....
Montoášku: Když už tu začneš hovořit od odpuštění poplatku za DC,tak nepiš nesmysly,jak je tvým zvykem,ale pro pořádek a tobě na vysvětlenou: Odpuštění poplatku jsem žádal ŽSR nikoliv ZSSK a to odpuštění jsem nežádal pro sebe osobně,ale pro jízdu parního vlaku,kteroíu pořádala naše agentura....A akci na Rendezi opět pořádalo MDC,které spadá pod ŽSR a ZSSK s tím nemá nic společné.....A jestli mě nevěříš,tak můžes napsat na ŽSR doporučený dopis a dozvíš se i jaká to byla částka,jako to už tu před tebou jistý jedinec udělal...
Montoášku: Když už tu začneš hovořit od odpuštění poplatku za DC,tak nepiš nesmysly,jak je tvým zvykem,ale pro pořádek a tobě na vysvětlenou: Odpuštění poplatku jsem žádal ŽSR nikoliv ZSSK a to odpuštění jsem nežádal pro sebe osobně,ale pro jízdu parního vlaku,kteroíu pořádala naše agentura....A akci na Rendezi opět pořádalo MDC,které spadá pod ŽSR a ZSSK s tím nemá nic společné.....A jestli mě nevěříš,tak můžes napsat na ŽSR doporučený dopis a dozvíš se i jaká to byla částka,jako to už tu před tebou jistý jedinec udělal...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104741/
Monty: Jak to bolo s lístkom, vieš najlepšie ty sám. A ja to mám fakt na háku. To, čo som sa ti predtým snažil povedať bolo, že keby si si raz kúsol do jazyka, nemusel by si potom riešiť podobné päťstranové bitky. O tom to bolo. To, že sa nejaká narážka na teba vyskytkla už predtým, mi hovoriť nemusíš. Čítal som to celé. Ja len, že ono tie nerážky, ak sú smerované na teba, padnú vždy na úrodnú pôdu. To je konštatovanie, neber to ako, že ťa zas niekto z niečoho obviňuje. Je to fakt, že každý náznak útoku na seba berieš až príliš vážne a nenecháš ho bez oplatenia. A keďže ho neoplatíš nejak elegantne, ale ešte čímsi hrubším a si ochotný prístupiť na siahodlhé hádky, tak si to väčšinou nakoniec ty, kto v konečnom účtovaní vyzerá v očiach väčšiny ako vol. A ešte raz, neber to ako výčitku, alebo ako urážku, ale ako opakujúci sa postreh (väčšinou) nezaangažovaného čitateľa - mňa.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104728/
Clansi reci o pubescentnim sotoguru ktorym Shalomek opovrhuje boli este pred poznamkou s bankovou dcerou...
Ad telefonat, s nikym som o snahe dostat sa na cierno na Rendez nehovoril, pretoze som o tom nikdy neuvazoval. Ja na rozdiel od Cmoudika ulavy od ZSSK nepotrebujem. Jediny s kym som hovoril o Rendezi bol Djexpres a ten by si nic take nevymyslel. A moji ostatni znami na Rendezi neboli, takze neviem kto "doveryhodny" si tam mohol nieco take vymysliet...
Ad telefonat, s nikym som o snahe dostat sa na cierno na Rendez nehovoril, pretoze som o tom nikdy neuvazoval. Ja na rozdiel od Cmoudika ulavy od ZSSK nepotrebujem. Jediny s kym som hovoril o Rendezi bol Djexpres a ten by si nic take nevymyslel. A moji ostatni znami na Rendezi neboli, takze neviem kto "doveryhodny" si tam mohol nieco take vymysliet...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104712/
Monty, čo keby si si bol tie trápne kecy na Shalomkovu adresu v spojitosti s dcérou bankéra nechal pre seba?! Vieš, to bol taký vtip. To nebolo myslené vážne.
Nie som jasnovidec, ale teraz by si tu nemusel hrať zranené zvieratko, ktorému svet (alebo aspoň Shalomek, Čmoudík, Zbyněk & Co.) permanentne ubližuje.
A reči o tvojom telefonáte, ktorý tak vehementne popieraš, sa nešírili od Shalomka, ale od úplne iných ľudí, s ktorými tu na vlaky.net nemávaš otvorené konflikty. Či je to o to väčší dôvod im veriť alebo nie, nechám tak. O tom to tu totiž dnes (ale aj inokedy) nie je.
Nie som jasnovidec, ale teraz by si tu nemusel hrať zranené zvieratko, ktorému svet (alebo aspoň Shalomek, Čmoudík, Zbyněk & Co.) permanentne ubližuje.
A reči o tvojom telefonáte, ktorý tak vehementne popieraš, sa nešírili od Shalomka, ale od úplne iných ľudí, s ktorými tu na vlaky.net nemávaš otvorené konflikty. Či je to o to väčší dôvod im veriť alebo nie, nechám tak. O tom to tu totiž dnes (ale aj inokedy) nie je.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/104709/