Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
A ešte aby som nezabudol... Pochváľ sa sem potom fotkou, ak nebudeš mať zlámané ruky
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196251/
SAK: Grafity scenu som dlhu dobu sledoval takze sa s tebou mozem normalne rozpravat.V provom rade,nikdy nepouzivaj *** slova,dokazujes svoju slabost.Co sa tyka:MNA TO BAVI A PACI SA MI TO. Na to ti tu moze kazdy z vysoka Nezda sa ti to ako sebecky pohlad na vec? Urcite je nieco co sa nepaci tebe a neznasas to.Takze keby sa to TEBE NECHCENE stalo tebe alebo na tvoj barak tak by si poriadne nadaval.Ze by si si nechal posprejovat vlastny dom?Takych som uz videl aj pocul a ked sa im fakt nieco objavilo na dome tak chceli zabijat.Do grafity sa ako do vsetkeho hrabe strasne vela deti ktorych nezaujimaju pravidla ktore ma GRAFITY kultura stanovene.A aj preto je grafity v sucastnosti tam kde je.Nikdy nezmenis niekoho nazor a vecsine sa to nebude pacit nikdy.A este co viem tak vazeny a pravy chlapik v GRAF. by sa takouto temou vobec nezatazoval a vobec by sa na taketo forum neozyval.
JCMTa dvojicka je fotena v Turanoch?Ak chces ukazku grafity,staci ti ist do podjazdu.Zase sa tam uvolnoval nejaky egzot Tomu hovorim umenie!
JCMTa dvojicka je fotena v Turanoch?Ak chces ukazku grafity,staci ti ist do podjazdu.Zase sa tam uvolnoval nejaky egzot Tomu hovorim umenie!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196244/
"....ale zatial to budem robit....a najblizsich 10 rokov tak isto...."
.. nuz, chlapce, mozno to bude pre Teba novinka, ale existuje na svete este take nieco ako "vyssia moc", ktoru pramalo zaujima, co si myslime my, co si myslis Ty a ake mas plany na dalsich 10 rokov. Ak Ta povedzme zajtra zrazi vlak (jeho pomstu by som nebral nalahko ) a budes travit dni na vozicku, tak cely svoj krasny harmonogram si mozes strcit do . V takom pripade budes mat cas premyslat co je na svete dolezite, co by si mal spravit pre seba a pre druhych. Mozno namiesto nicenia zacnes uvazovat, co by si mohol vytvorit take, aby po Tebe zostalo aj dlhsie nez do najblizsej obnovy nateru. Potom si na nas spomen.
.. nuz, chlapce, mozno to bude pre Teba novinka, ale existuje na svete este take nieco ako "vyssia moc", ktoru pramalo zaujima, co si myslime my, co si myslis Ty a ake mas plany na dalsich 10 rokov. Ak Ta povedzme zajtra zrazi vlak (jeho pomstu by som nebral nalahko ) a budes travit dni na vozicku, tak cely svoj krasny harmonogram si mozes strcit do . V takom pripade budes mat cas premyslat co je na svete dolezite, co by si mal spravit pre seba a pre druhych. Mozno namiesto nicenia zacnes uvazovat, co by si mohol vytvorit take, aby po Tebe zostalo aj dlhsie nez do najblizsej obnovy nateru. Potom si na nas spomen.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196233/
to by bolo jasne ze sa hned to mna vsetci pustia.... ja uz vazne nemam co k tomu povedat.....viem ze to je protizakonne ze je to nicenie cudzieho majetku.....ale nechapem preco nas berete ako najvacsich "hajzlov " ...napr. taky nacisti....su to poriande kur*vy preco ich policajti nechytaju ??? uz sa mi stalo ze hailoval isiel oproti nemu policajt a nic neurobil...pripada mi to tak ako keby sa ich policajti boja..... biju sa iba bez priciny lebo ma niekto dlhe vlasy alebo len tak zo srandy.... a k writerom nejedem uz asi nic hovorit....budem to robit a nikto a ked vravim NIKTO TAK MYSLIM NAOZAJ NIKTO ani rodicia ani vy ani policajti....ma v tom nezastavite...mozno raz namna dojde to uz viem teraz .... ved nakazdeho raz musi.....ale je to to v podstate jedno...mozno prote lebo neviem ake budu nasledky ...a dojde mi to az vtedy ked ma naozaj chytia...nechcem sa s nikym hadat...je to proste moj naozor....mozno ked budem mat 30 a zalozim si rodinu mozno mi to raz dojde...ale zatial to budem robit....a najblizsich 10 rokov tak isto....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196208/
Mala uvaha k nekonecnej teme, pri ktorej sa neda dopracovat k vysledku pre obe strany. Aby bolo hned jasne, radim sa do skupiny "vlacikarov".
SAK - nebudem tu nadavat ani priamo strielat. Skusme predsa len nadviazat normalny a inteligentny dialog.
Suhlasim, ze ktosi tu prirovnaval ci by sa Ti pacilo posprejovanie Tvojho domu, izieb v nom a take hluposti. To nebol dobry priklad. Mam iny. Dajme tomu, ze si vymyslim nejaku protizakonnu zabavku, ktora Ti nic nehovori a mas ju uplne u prdele (napriklad budem systematicky vylamovat dopravne znacky) a teraz Ty budes zo svojho vreckoveho v podstate platit mne, lebo stat to bude opravovat z penazi vsetkych aktivnych obcanov. Pri Tvojom veku mas z toho zatial asi srandu, ale predstavit si to hadam vies. Zeleznica je totiz statny podnik a tie vase vytvory jednoducho z penazi danovych poplatnikov odstranovat MUSI, kedze tam nemaju co robit (ako uz odznelo, je to protizakonne) a tiez vzhladom na spominane prekrytie okien a prevadzkovych napisov - ktore MUSIA byt citatelne.
Je sice pravdou, ze vela penazi sa u zeleznice doslova vyhadzuje oknom, ale to neznamena, ze mensie straty penazi su tym padom v poriadku. Aj kvoli takym srandickam chyba par korun na to aby vlaky boli vlaky cistejsie, pohodlnejsie, kvalitnejsie, spolahlivejsie. Tvoj sebecky pohlad na vec si vysvetlujem tym, ze vlakom bud vobec nechodis (takze ich mas tiez u prdele) alebo naopak - si uplne spokojny so sluzbami, ktore poskytuju (v tom pripade Ta v mene "vlacikarov" obdivujem )
Dalsia vec - hmm, to musi byt naozaj adrenalin a naozajstny macher, ktory dokaze za 5 minut postriekat bok vozna odstaveneho kdesi bokom, v tme. Mate moj nekonecny "obdiv". Nehnevaj sa, podla mna to dokaze kazdy looser. Vyspliechat farbicky prakticky bez stresu, bez technickej kreativity a bez namahy. Klobuk dolu.
Mam napad aj pre radikalne kridlo "vlacikarov". Slovo do bitky! Neplanuje niekto vytvorit udernu jednotku - podobnu aku maju "writeri" - a robit adrenalinove nocne najazdy na odstavne kolajiska, ibaze s handrami a riedidlom? Myslim, ze by to bol ferovy boj Treba spravit ucet v banke, my "vlacikari" sa radi poskladame na nakup materialu a ked "uderna jednotka" vykaze datum, miesto a cisla voznov ktore ocistila, prida fotky pred a po ocisteni (podobne ako writeri), tak bude vsetko tip-top a mnohi radi prispeju, ked budu mat prehlad, kolko penazi islo na aky ucel. A koniec-koncov, oproti "writerom" budeme mat navrch, pretoze riedidlo je lacnejsie nez kvalitne spreje
PS: najvacsim grafitakom na zeleznici je aj tak Mr. Blonski, a na toho sa looseri ako SAK vobec nechytaju
SAK - nebudem tu nadavat ani priamo strielat. Skusme predsa len nadviazat normalny a inteligentny dialog.
Suhlasim, ze ktosi tu prirovnaval ci by sa Ti pacilo posprejovanie Tvojho domu, izieb v nom a take hluposti. To nebol dobry priklad. Mam iny. Dajme tomu, ze si vymyslim nejaku protizakonnu zabavku, ktora Ti nic nehovori a mas ju uplne u prdele (napriklad budem systematicky vylamovat dopravne znacky) a teraz Ty budes zo svojho vreckoveho v podstate platit mne, lebo stat to bude opravovat z penazi vsetkych aktivnych obcanov. Pri Tvojom veku mas z toho zatial asi srandu, ale predstavit si to hadam vies. Zeleznica je totiz statny podnik a tie vase vytvory jednoducho z penazi danovych poplatnikov odstranovat MUSI, kedze tam nemaju co robit (ako uz odznelo, je to protizakonne) a tiez vzhladom na spominane prekrytie okien a prevadzkovych napisov - ktore MUSIA byt citatelne.
Je sice pravdou, ze vela penazi sa u zeleznice doslova vyhadzuje oknom, ale to neznamena, ze mensie straty penazi su tym padom v poriadku. Aj kvoli takym srandickam chyba par korun na to aby vlaky boli vlaky cistejsie, pohodlnejsie, kvalitnejsie, spolahlivejsie. Tvoj sebecky pohlad na vec si vysvetlujem tym, ze vlakom bud vobec nechodis (takze ich mas tiez u prdele) alebo naopak - si uplne spokojny so sluzbami, ktore poskytuju (v tom pripade Ta v mene "vlacikarov" obdivujem )
Dalsia vec - hmm, to musi byt naozaj adrenalin a naozajstny macher, ktory dokaze za 5 minut postriekat bok vozna odstaveneho kdesi bokom, v tme. Mate moj nekonecny "obdiv". Nehnevaj sa, podla mna to dokaze kazdy looser. Vyspliechat farbicky prakticky bez stresu, bez technickej kreativity a bez namahy. Klobuk dolu.
Mam napad aj pre radikalne kridlo "vlacikarov". Slovo do bitky! Neplanuje niekto vytvorit udernu jednotku - podobnu aku maju "writeri" - a robit adrenalinove nocne najazdy na odstavne kolajiska, ibaze s handrami a riedidlom? Myslim, ze by to bol ferovy boj Treba spravit ucet v banke, my "vlacikari" sa radi poskladame na nakup materialu a ked "uderna jednotka" vykaze datum, miesto a cisla voznov ktore ocistila, prida fotky pred a po ocisteni (podobne ako writeri), tak bude vsetko tip-top a mnohi radi prispeju, ked budu mat prehlad, kolko penazi islo na aky ucel. A koniec-koncov, oproti "writerom" budeme mat navrch, pretoze riedidlo je lacnejsie nez kvalitne spreje
PS: najvacsim grafitakom na zeleznici je aj tak Mr. Blonski, a na toho sa looseri ako SAK vobec nechytaju
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196201/
Drahy SAK, cmaraj si tie tvoje chore kraviny kde a ako chces ale nezabudaj na kazdeho raz dojde a modli sa aby na teba nedoslo tak ako pred dvoma tyzdnami na jedneho imbecila v Houstone ked cmaral tie svoje kliky haky na odstavenu supravu Texas Eagle. Ver mi, ked ho chytili zamestnanci Amtrak-u bola to "podivana" pre bohov.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196194/
"ale ked tu pisete blbsoti vobec sa tomu nerozumiete a pi*ujete.... "
hmmm hlavne ze niekto sa tomu rozumie az az.....nema cenu s tebou komunikovat ale vek ta ospravedlnuje...
adam :strielat do seba ??? to si spadol na hlavu ??? nie...mi použijeme naboje s dobrou zastavivostou napr. USP cal.45....neboj 7,62*39R WP som nechal doma.....
hmmm hlavne ze niekto sa tomu rozumie az az.....nema cenu s tebou komunikovat ale vek ta ospravedlnuje...
adam :strielat do seba ??? to si spadol na hlavu ??? nie...mi použijeme naboje s dobrou zastavivostou napr. USP cal.45....neboj 7,62*39R WP som nechal doma.....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196188/
Jak to bylo v Jeseníku:
Svědectví o řádění vandalů na sobě nese vůz z vlakové soupravy, která v noci z pátku na sobotu čekala na svou další cestu v železniční stanici Jeseník. „Sprejer se na vagon pokusil napsat tři nečitelné nápisy. Své dílo ale nedokončil, zřejmě jej někdo vyrušil a on vzal do zaječích. Po sobě nechal škodu za pět tisíc korun,“ uvedla jesenická policejní mluvčí Natálie Pastuchová.
(3.9.2007 Olomoucký deník str. 2)
Svědectví o řádění vandalů na sobě nese vůz z vlakové soupravy, která v noci z pátku na sobotu čekala na svou další cestu v železniční stanici Jeseník. „Sprejer se na vagon pokusil napsat tři nečitelné nápisy. Své dílo ale nedokončil, zřejmě jej někdo vyrušil a on vzal do zaječích. Po sobě nechal škodu za pět tisíc korun,“ uvedla jesenická policejní mluvčí Natálie Pastuchová.
(3.9.2007 Olomoucký deník str. 2)
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196171/
Clansman - ja ta mozem z vysoka oje*at mas pradvu nebavi ma to...ale ked tu pisete blbsoti vobec sa tomu nerozumiete a pi*ujete.... mne to je fakt uz uuuplne jedno co si myslite .... ja to budem robit a nikdy neprestanem...a vase "vlaciky" budem nadalej skraslovat..... teraz dufam ze sa zase do mna pustite 20 a budeme do mna hubovat....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196150/
350.001-4: "...chvalabohu ze nie si medzi mnou a Adamom lebo by si skaredo doplatil....neze adam???..."
Eeee, avoj Joe, rád ťa tu vidím, ale tie tvoje reči ma mierne desia! Krížová paľba je sviňa! By sme sa picli na navzájom. Nie, nie to by sme museli stáť vedľa seba a nie oproti sebe, aby to malo nejaký zmysel. Či ty si myslel, že ako on v strede... že ako by som si mal svoje hánky odierať o jeho povrch?! Ako... ja si vždy rád udriem, do slabšieho ešte radšej, keď sme v presile tak najradšej (som proste archetyp kladného hrdinu) . Lenže mne sú writeri fakt tak nejak ukradnutí. Ako... jednu writerku mám dosť rád (avoj Lenka! ), pár ich rešpektujem, lebo fakt vedia a tí ostatní - kadejakí mrzáci, čo si myslia, že so sprejom v prackách robia bohvieakú patizánčinu... myslím si o nich svoje, ale žeby ma nejak akútne štvali... Štvú ma iní, ktorí naozaj škodia tejto spoločnosti. A úplne najviac ma serú pseudopacifisti a vegetariáni ! Takže Joey, pokiaľ dotyčný sprejer nie je pseudopacifista a vegetarián, tak môj záujem ublížiť mu, je minimálny.
Ja sa vlastne čudujem vám hošani, Joey, Krvavý psisko & Co., že tu niekto so SAKom - pakom vôbec diskutujete. Veď sem prišiel len preto, aby mal pocit, že je tu ťažký renegád. A že z neho vypadne čosi v tom duchu, že by sme mali ísť na writerskú stránku a tam diskutovať... no ja neviem, čo by som tam asi tak robil. Masochizmus v sklade mojich dobrých vlastností nevediem.
Eeee, avoj Joe, rád ťa tu vidím, ale tie tvoje reči ma mierne desia! Krížová paľba je sviňa! By sme sa picli na navzájom. Nie, nie to by sme museli stáť vedľa seba a nie oproti sebe, aby to malo nejaký zmysel. Či ty si myslel, že ako on v strede... že ako by som si mal svoje hánky odierať o jeho povrch?! Ako... ja si vždy rád udriem, do slabšieho ešte radšej, keď sme v presile tak najradšej (som proste archetyp kladného hrdinu) . Lenže mne sú writeri fakt tak nejak ukradnutí. Ako... jednu writerku mám dosť rád (avoj Lenka! ), pár ich rešpektujem, lebo fakt vedia a tí ostatní - kadejakí mrzáci, čo si myslia, že so sprejom v prackách robia bohvieakú patizánčinu... myslím si o nich svoje, ale žeby ma nejak akútne štvali... Štvú ma iní, ktorí naozaj škodia tejto spoločnosti. A úplne najviac ma serú pseudopacifisti a vegetariáni ! Takže Joey, pokiaľ dotyčný sprejer nie je pseudopacifista a vegetarián, tak môj záujem ublížiť mu, je minimálny.
Ja sa vlastne čudujem vám hošani, Joey, Krvavý psisko & Co., že tu niekto so SAKom - pakom vôbec diskutujete. Veď sem prišiel len preto, aby mal pocit, že je tu ťažký renegád. A že z neho vypadne čosi v tom duchu, že by sme mali ísť na writerskú stránku a tam diskutovať... no ja neviem, čo by som tam asi tak robil. Masochizmus v sklade mojich dobrých vlastností nevediem.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196131/
heh to som rad ze som tu neni sam ... a este rdasej ze si to neznejsie pohlavie a no co by som k tomu este dotal hehe...ja viem ze nas writerov a writerky budete stale nahanat alebo stale po nas pojdete hehe ale nic v zlom ale silno pochybujem ze sa vam podari nas chytit vsetkych...ked chytite nas pridu nase deti ja proti vam nic nemam...len to ze mate odlisne nazory ako my...heh a inak neviem co je na tom pravdy...ale sa my stalo ze mi zelezniciari povedali ze im sa to aj paci ale prichadzaju o milony ked im zamalujeme nejake cisla ci co... neviem ake myslel hehe ale to je jedno chcel som ty povedat ze existuju aj ty "dobri" zelezniciari... a pozdravujem OnlyK
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196094/
SAK aaa bratru moj widim ze aj ty si sem prisiel kuk nasich wlakofilnych kamaratow xixi chalani nic w zlom wed wy wiete ako to myslim ja len w dobrom a len tak pre info kolkata w poradi som w jedalnicku? uz ste nas celi porcowat warit ci co a teraz strielat.hm...ja wem ze mame kwalitne masko ale preto ho netreba tolko jest.. este sa budeme hodit.wed bez nas by tu nebola haluz ze SAK ? ...zatial wsem nice day.cmukaa
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/196085/