Off Topic II [ARCHIV]
Asi si rikate, ze kdyz jedete z prace / do prace, tak at ten cas se krati, kdyz se budu divat z okna vlaku. A najednou jede vas spoj a hele. Souprava je cela posprejovana. Jaky mate nazor na graffity. Copak uz jim nestaci velke plochy a specialni parky pro ty, co ,,radi,, sprejuji? A proc to vzdy odnese zeleznice?
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
Neboj splinťo, teba som uuuuuurčite miliónpercentne nemyslel.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189883/
Splinťo dal: "...v okolí Žiaru nad Hronom som veľmi dlho nevidel zagrafitovaný vozeň..žeby sa to na strednom Slovensku ešte nerozmohlo..."
Neboj splinťo, aj tam raz príde táto "móda". Myslím, že to bude hneď potom, ako tam konečne príde moderná civilizácia.
Ale néééééééééééééééé.
Neboj splinťo, aj tam raz príde táto "móda". Myslím, že to bude hneď potom, ako tam konečne príde moderná civilizácia.
Ale néééééééééééééééé.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189866/
Heh, Matýsku, ideš na to dobre, ty chlípniku.Vraj sem má OnlyK dať foto kvôli Zbyňdovi. Ja zas vravím, že by nemala dávať, kvôli niektorým iným jedincom, v ktorých by to mohlo vyvolať vážne fyziologické pochody a mohlo by im to spôsobiť aj už spomínané zmeny v hodnotovej orientácii.
Inak, Pantograf je jediný vlak, ktorému prajem útoky sprejerov! Nenávidím pantografy! Nenávidím ich tak moc, že by som ich všetky poslal na zrušenie a zachoval by som (nanajvýš) jeden muzeálny kus! Nenávidím ich, nenávidím!
A teraz asi príde otázka, čo také hrozné mi tie pantografy spravili, že ich tak nenávidím. No, v prvom rade mi prekáža, že od nás pýtajú dane, potom, že nás buzerujú na koncertoch, potom, že nám lezú z bytového jadra, padajú na jeseň zo stromov, atď. Ako vidíte mám mnoho pádnych argumentov, aby som neznášal pantografy a nechal ich napospas sprejerom.
Inak, Pantograf je jediný vlak, ktorému prajem útoky sprejerov! Nenávidím pantografy! Nenávidím ich tak moc, že by som ich všetky poslal na zrušenie a zachoval by som (nanajvýš) jeden muzeálny kus! Nenávidím ich, nenávidím!
A teraz asi príde otázka, čo také hrozné mi tie pantografy spravili, že ich tak nenávidím. No, v prvom rade mi prekáža, že od nás pýtajú dane, potom, že nás buzerujú na koncertoch, potom, že nám lezú z bytového jadra, padajú na jeseň zo stromov, atď. Ako vidíte mám mnoho pádnych argumentov, aby som neznášal pantografy a nechal ich napospas sprejerom.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189865/
350001-4 wies co?ja neznam teba ty zas mna tak naco sa riesime?
kľud OnlyK, lebo 350001-4 sa neovládne, vykradne dáky muničný sklad a počka si na Teba
On je totiž strašný tyran.
Matthias, nože veru si poriadne váž otca svojho, matku svoju, aj administrátorov tohto fŕa...ver mi..oplatí sa to
a teraz k téme...v okolí Žiaru nad Hronom som veľmi dlho nevidel zagrafitovaný vozeň..žeby sa to na strednom Slovensku ešte nerozmohlo alebo pracovníci RD Zvolen bleskovo čistia vagóny od kadejakých čarbaníc..??
kľud OnlyK, lebo 350001-4 sa neovládne, vykradne dáky muničný sklad a počka si na Teba
On je totiž strašný tyran.
Matthias, nože veru si poriadne váž otca svojho, matku svoju, aj administrátorov tohto fŕa...ver mi..oplatí sa to
a teraz k téme...v okolí Žiaru nad Hronom som veľmi dlho nevidel zagrafitovaný vozeň..žeby sa to na strednom Slovensku ešte nerozmohlo alebo pracovníci RD Zvolen bleskovo čistia vagóny od kadejakých čarbaníc..??
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189864/
OnlyK: Už mám toho dosť. Prečo tu vypisuješ takto od témy???!
Už tu _DÁVNO_ mala byť fotka Tvojej postavy v spodnom prádle. Prosím Ťa, uvedom sa a neprovokuj už toho Zbyňka. Pošli to. Veď chceš aby nás všetkých zmazal???
Budúcnosť tohto fóra závisí na Tebe. On je totiž strašný tyran.
A aby sa Zbyněček toľko pre veľa rozprávajúcej a málo konajúcej OnlyK nevytáčal, skúsim ho niečim potešiť.
Niečim k téme, oukej?
Mno. Minule som cestoval do Trnavy.
A... ehm...eee.... nevidel som, presne tak - nevidel som _jedinú_ súpravu, ktorá by nebola potaggovaná aspoň na jednom vozni, oukej? Eeehm... To je strašné. Najhoršie sú na tom tie pantografy. Tak tak, pantografy. Uhm... Špinavé, staré, ošarpané, popraskané a posprejované 560tky... Vrchol trápnosti je, že sa volajú "pantograf" a ani všetky pantografy nemajú. Strašne trápna jednotka, oukej?
Tak. Som rád, že som mal šancu sa zdôveriť. A opäť posunúť toto fórum niečim zmysluplným a plnohodnotným ďalej. Priatelia, neďakujte. Urobil som to rád.
Už tu _DÁVNO_ mala byť fotka Tvojej postavy v spodnom prádle. Prosím Ťa, uvedom sa a neprovokuj už toho Zbyňka. Pošli to. Veď chceš aby nás všetkých zmazal???
Budúcnosť tohto fóra závisí na Tebe. On je totiž strašný tyran.
A aby sa Zbyněček toľko pre veľa rozprávajúcej a málo konajúcej OnlyK nevytáčal, skúsim ho niečim potešiť.
Niečim k téme, oukej?
Mno. Minule som cestoval do Trnavy.
A... ehm...eee.... nevidel som, presne tak - nevidel som _jedinú_ súpravu, ktorá by nebola potaggovaná aspoň na jednom vozni, oukej? Eeehm... To je strašné. Najhoršie sú na tom tie pantografy. Tak tak, pantografy. Uhm... Špinavé, staré, ošarpané, popraskané a posprejované 560tky... Vrchol trápnosti je, že sa volajú "pantograf" a ani všetky pantografy nemajú. Strašne trápna jednotka, oukej?
Tak. Som rád, že som mal šancu sa zdôveriť. A opäť posunúť toto fórum niečim zmysluplným a plnohodnotným ďalej. Priatelia, neďakujte. Urobil som to rád.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189861/
Matthias, presne! Jeho pasívny negativizmus ja mňa nažhavil tak, že som mu musel niečo zásadné napísať do osobnej pošty. Ale ak má takú silnú dvojicu poradcov, jak sme my dvaja, tak sa jeho citový život určite pohne vpred.
Len aby ho potom za to polícia nestíhala.
Len aby ho potom za to polícia nestíhala.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189775/
Zoznámiť sa však s niekym môžeš aj formou, ktorá je na úrovni. Bez toho, aby si sa niekomu pchal do . Všetko závisí od sofistikovanosti danej osoby, že. A vedz, že explicitne odsudzujem samčekov, ktorí toporia tykadielka a poletujú primitívnym spôsobom okolo každej minisukne s tangami ako moľa za svetlom. Poznám takých ľudí kvanta a akurát sa tak na tom zabávam. Obávam sa však, že nebudem môcť prejsť do detailov, lebo by to už toto fórum ťažko strávilo. Tvoja moralizatórska prednáška je absolútne odveci. Zvlášť keď netušíš holé nič o človeku, ktorému to vypisuješ a jeho metodológ
moji kamaráti a neprajníci majú šťastie, že sa na rozumne znejúcu srandu rád dám ukecať. S tým zoznámením to skúsim, už mám vyhliadnutú aj obeť...
moji kamaráti a neprajníci majú šťastie, že sa na rozumne znejúcu srandu rád dám ukecať. S tým zoznámením to skúsim, už mám vyhliadnutú aj obeť...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189770/
Hm. Asi sa tu mazalo, keďže mi nejak unikajú niektoré reakcie.
Ale budiž.
Za a): graffiti sú zlé. Zlééééé!
Škodia laku. Ničia trojfarebnú corporate identity trikolóru ZSSK, okopírovanú podľa germanoidného vzoru. Proste toto by sa robiť nemalo - ale tá mládež iba kopíruje vzory, ktoré im predkladajú média. Tak. To by sme mali.
A taký kratulinký doplnok:
350001-4: Buď tak dobrý, mohol by si mi vysvetliť, akým logickým pochodom si dospel k záveru, že propagujem aby sa niekto "pchal do opačnému pohlaviu"?
A tá následná výchovná prednáška o tom, ako si Ťa potom dotyčná nemôže vážiť...
Ach jaj.
Mňa len zarazil Splinterov pasívny negativizmus, to je všetko.
Písal som len, že žien je na tomto svete neúrekom veľa a netreba ten zoznamovací proces randenia brať tak vážne a už vôbec nie si kvôli tomu robiť také vrásky a hľadať n+1 dôvodov, prečo zotrvávať v pasivite.
To bolo asi gro toho message.
Zoznámiť sa však s niekym môžeš aj formou, ktorá je na úrovni. Bez toho, aby si sa niekomu pchal do . Všetko závisí od sofistikovanosti danej osoby, že.
A vedz, že explicitne odsudzujem samčekov, ktorí toporia tykadielka a poletujú primitívnym spôsobom okolo každej minisukne s tangami ako moľa za svetlom. Poznám takých ľudí kvanta a akurát sa tak na tom zabávam.
Obávam sa však, že nebudem môcť prejsť do detailov, lebo by to už toto fórum ťažko strávilo.
Tvoja moralizatórska prednáška je absolútne odveci. Zvlášť keď netušíš holé nič o človeku, ktorému to vypisuješ a jeho metodológii
Asi som sa nemal do tohto nemal zapájať. Lebo je to povrchné a aj tak to vôbec nikam nevedie.
A ak si sa prelúskal až sem... to si rád Zbyněk, čóó?
O jedného offtopiča menej.
Zatiaľ. Na chvíľu.
Proste dal som si predsavzatie, že ďalší príspevok už bude k veci.
Ale budiž.
Za a): graffiti sú zlé. Zlééééé!
Škodia laku. Ničia trojfarebnú corporate identity trikolóru ZSSK, okopírovanú podľa germanoidného vzoru. Proste toto by sa robiť nemalo - ale tá mládež iba kopíruje vzory, ktoré im predkladajú média. Tak. To by sme mali.
A taký kratulinký doplnok:
350001-4: Buď tak dobrý, mohol by si mi vysvetliť, akým logickým pochodom si dospel k záveru, že propagujem aby sa niekto "pchal do opačnému pohlaviu"?
A tá následná výchovná prednáška o tom, ako si Ťa potom dotyčná nemôže vážiť...
Ach jaj.
Mňa len zarazil Splinterov pasívny negativizmus, to je všetko.
Písal som len, že žien je na tomto svete neúrekom veľa a netreba ten zoznamovací proces randenia brať tak vážne a už vôbec nie si kvôli tomu robiť také vrásky a hľadať n+1 dôvodov, prečo zotrvávať v pasivite.
To bolo asi gro toho message.
Zoznámiť sa však s niekym môžeš aj formou, ktorá je na úrovni. Bez toho, aby si sa niekomu pchal do . Všetko závisí od sofistikovanosti danej osoby, že.
A vedz, že explicitne odsudzujem samčekov, ktorí toporia tykadielka a poletujú primitívnym spôsobom okolo každej minisukne s tangami ako moľa za svetlom. Poznám takých ľudí kvanta a akurát sa tak na tom zabávam.
Obávam sa však, že nebudem môcť prejsť do detailov, lebo by to už toto fórum ťažko strávilo.
Tvoja moralizatórska prednáška je absolútne odveci. Zvlášť keď netušíš holé nič o človeku, ktorému to vypisuješ a jeho metodológii
Asi som sa nemal do tohto nemal zapájať. Lebo je to povrchné a aj tak to vôbec nikam nevedie.
A ak si sa prelúskal až sem... to si rád Zbyněk, čóó?
O jedného offtopiča menej.
Zatiaľ. Na chvíľu.
Proste dal som si predsavzatie, že ďalší príspevok už bude k veci.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/189749/