Anonymné/neznáme vozidlá
Ak ste niekde videli / odfotili nejaký rušeň alebo vozeň a neviete o ňom všetko, čo o ňom chcete vedieť, poprípade o ňom neviete nič, máte príestor pre svoje otázky tu...
Asi tak pred dvomi týždňami som bol fotiť v RD Žilina. Odfotil som tam aj dva rušňe radu 121, ktoré bohužiaľ nemali číslo (boli to vraky). Číslo nebolo napísané nikde, ani na čele, ani na bočnici a ani na podvozkoch. Mohol by mi niekto poradť aké majú čísla tieto lokomotivy?
P.S. Mám podozrenie že rušeň na prvej fotke je 121.007. (ale je to len môj dohad)
ad Jakub:
Vlečka, která jde do přístavu a není příliš využívána, zbyla z propojení stanice métra Sousse Bab el Jedid a nádraží, po němž ještě nejméně v roce 2000 jezdily rychlíky živým provozem na náměstí. Dost napínavé... Původní vlečka ale byla napojena právě z žst. Sousse Bab el Jedid. Když jsem tam byl loni, tak už výhybku u přístavu odstranili, ale koleje kolem rybího trhu vedou stále. Máš pravdu, že městské nádraží už nemá ten význam, protože projíždějící rychlíky (po trati METLAOUI - GABES - SFAX - SOUSSE - TUNIS) tam vesměs nezajíždějí a slouží pro ně žst. Kalaâ Séghira, odkud se cestující dopravují do Sousse autobusy či taxíky.
Já jsem do Monastiru métrem párkrát jel a je to docela pohodlné, jezdí přes den v hodinovém taktu.
sefino: vyzera to ako starsi brat (otec) OBB 2067 - tie sa v SGP vyrabali dobrych 20 rokov, od konca 50. do konca 70. tri spraihnute napravy, stanoviste blizsie k zadnemu koncu, kratucky zadny predstavok, podobne umiestnenie dveri, schodikov, svetiel, vyfuku...
u obb su velmi podobne koncepciou/konstruckiou/vzhladom aj 2062 alebo 2060
Neví někdo, co by to mohlo být za typ? SNCFT mají stroje převážně kanadské a maďarské a třeba podbíječky rakouské.