Reklama na vozňoch, rušňoch
Minule som v Košiciach postrehol reklamu Železničnej spoločnosti na vagóne. Čo si myslíte, mali by byť takéto reklamy bežné, alebo to patrí na bilboardy? V zahraničí je to asi bežné, dokonca aj na rušňoch. Jazdí ešte 151.001 nátere ČEZ?
Reklama na rušňoch nie je zlá myšlienka, keď si rušeň môže týmto spôsobom zarobiť korunku na ďalšiu opravu, prípadne nový lak napr. antigrafiti. Reklamný náter by ale mal byť prevedený jednoducho a nevtieravo, aby oslovil potenciálneho klienta. Čím jednoduchšie, tým lepšie.
1. Praha hl.n. 07.02.2005 EC 107 PRAHA Praha hl.n. --- Warszawa
2. Praha hl.n. 06.05.2005 EC 107 PRAHA Praha hl.n. --- Warszawa
3. Praha hl.n. 06.05.2005 EC 107 PRAHA Praha hl.n. --- Warszawa
add: JOHNZ je to až také nemožné, že by išiel Čingov zo Žiliny mimoriadne s 151.001? Keď si prečítaš poriadne a pomaly príspevok od kmotra, tak prídeš na to, že to bolo ojedinele a nie pravidlo. Divil by si sa, koľkokrát išiel na tom-onom vlaku rušeň, ktorý by si tam nečakal. Poznáš to porekadlo o tej motyke, kedy aj tá vystrelí? ...
Ad kmotr:
Nehnevaj sa, ale reklamne natery na prototypy je podla mna poriadna KRAVINA. Praveze prototypy su jedinecne, preto by mali byt zachovane co v najpovodnejsiom natere a v co najpovodnejsiom stave.
Ja osobne som proti reklamnym naterom na lokomotivy vobec , ale na prototypy to by fakt bola...