ČD Parking Otrokovice a Staré Město u Uh. Hradiště

1.10.2015 19:00Zdroj: České dráhy - tisková zpráva

České dráhy ode dnešního dne nabízí cestujícím z Otrokovic či Starého Města u Uherského Hradiště a blízkého okolí výhodné parkování v blízkosti odbavovací haly. Parkovací místa jsou speciálně určena pro zákazníky ČD, kteří z daných měst cestují na delší vzdálenost jak 100 km.

V Otrokovicích na Nádražní ulici je k dispozici 10 parkovacích míst, ve Starém Městě u Uherského Hradiště na stejnojmenné ulici pak 15 míst. Non-stop provoz a výhodná cena zatraktivňuje cestování vlakem ČD. Jeden den parkování je zdarma, za dva dny zaplatí cestující 20 korun.

Zakoupení rezervace parkovacího místa pro osobní vozidlo na parkovišti ČD Parking Otrokovice / Staré Město u Uh. Hradiště je pouze v rámci eShop ČD.

V případě nákupu jízdního dokladu z výše uvedených stanic se zákazníkovi nabídne možnost zakoupení rezervace jednoho parkovacího místa pro osobní vozidlo na parkovišti ČD Parking. Zakoupení rezervace parkovacího místa se potvrdí zatržením příslušné nabídky. Stačí si pouze vybrat dobu rezervace (1 den až 2 dny) a zadat SPZ vozidla. Parkování začíná v 00:00 hodin prvního dne a končí v 03:00 hodin následujícího dne po dni skončení platnosti. Po potvrzení výběru a provedení platby stačí vytisknout jednodílný voucher ČD Parking ve formátu PDF a umístit viditelně za přední sklo vozidla.