V listopadu levněji s ČD do Bratislavy a Německa

31.10.2017 15:00Zdroj: České dráhy - tisková informace

České dráhy připravily na měsíc listopad zvláštní cenovou akci pro cesty do Bratislavy a do Německa. Včasné jízdenky Evropa pro vybrané vlaky přes železniční přechod Břeclav – Kúty pro cesty z různých míst České republiky do Bratislavy a přes železniční přechod Děčín – Bad Schandau do různých míst v Německu budou v listopadu za zvýhodněné ceny, např. z Prahy do Bratislavy od 239 Kč, z Brna do Bratislavy od 133 Kč ve vybraných vlacích nebo z Prahy do Berlína od 372 Kč, z Brna do Drážďan od 372 Kč, z Ostravy do Berlína od 505 Kč ve všech přeshraničních dálkových vlacích.

Tato cenová akce je platná pouze pro období od 1. listopadu do 30. listopadu 2017 a umožňuje navštívit Bratislavu nebo nejrůznější destinace Německu v čase před začátkem adventu. Počet jízdenek je pro jednotlivé spoje a dny omezen, nabídka je platná do vyprodání kontingentu jízdenek. Předprodej byl zahájen. Tato cenová akce je v rámci nabídky Včasná jízdenka Evropa a platí u ní obvyklé podmínky pro tuto nabídku.

České dráhy nabízejí Včasné jízdenky Evropa pro levné cestování do stovek destinací především v Německu, Rakousku, na Slovensku, v Maďarsku, do vybraných míst v Polsku a lze je využívat také pro cesty do slovinské Lublaně a do některých míst v Dánsku, Belgii nebo v Nizozemí.