ČD osloví mladé skrze youtubery

18.5.2018 19:00Zdroj: České dráhy - tisková zpráva

České dráhy chtějí oslovit mladší zákazníky, proto se po pečlivé přípravě rozhodly oslovit zamýšlené publikum skrze osobnosti, které mají k oslovované skupině lidí nejblíže – youtubery.

„Je nezpochybnitelné, že statisícové dosahy osobností, jako jsou MenT, Kovy, Anna Šulcová nebo Bára Votíková, a osobní pouto, které mají ke svým fanouškům, a ostatně i fanoušci k nim, jsou jednou z nejpřímějších a nejefektivnějších cest, jak pracovat s mladými lidmi. Tedy s lidmi, jejichž cestovní návyky se teprve vytvářejí. Zároveň je volba spolupráce s youtubery cestou nejupřímnější, vyžadující transparentnost a férovost. V dnešním informacemi a zábavou přeplněném světě je nutné vytvořit obsah, který dokáže vyzdvihnout výhody vlakové dopravy a současně osloví publikum svou originalitou a zajímavostí,“ uvádí k další marketingové aktivitě národního dopravce Zuzana Čechová, ředitelka odboru cenotvorby a produktové komunikace ČD.

Nosným tématem celého projektu je jedno: „Stačí nastoupit do vlaku a za chvíli můžete prožívat stejné příběhy, jako prožívají vaši oblíbení youtubeři,“ uvádí k myšlence projektu Michal Štěpán, člen představenstva ČD odpovědný za úsek osobní dopravy.

Podrobnosti najdete v přiložené tiskové zprávě.