Prestúpte z vlaku na bicykel

30.5.2007 14:00 -mr- Zdroj: ZSSK, a.s.

Prestúpte z vlaku na bicykel

Od 1. júna do 30. septembra 2007 Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. rozširuje svoju ponuku o novú doplnkovú službu – Požičovňu bicyklov.

Bicykel si cestujúci budú môcť požičať v železničných staniciach Liptovský Mikuláš, Poprad –Tatry, Spišská Nová Ves, Dobšinská Ľadová Jaskyňa a Dedinky. Bicykel požičaný v Poprade a Spišskej Novej Vsi môžu cestujúci vrátiť okrem týchto železničných staníc aj v železničných staniciach Dedinky a Dobšinská Ľadová Jaskyňa. A naopak bicykel požičaný v železničnej stanici Dedinky a Dobšinská Ľadová Jaskyňa môže cestujúci vrátiť aj v Spišskej Novej Vsi a Poprade.
Cestujúci s platným cestovným lístkom majú na celodenný prenájom bicykla zľavu 10%. Nárok na zľavnené požičanie bicykla si môžu cestujúci uplatniť v uvedených železničných staniciach s platným cestovným lístkom najneskôr do 7 dní po poslednom dni platnosti predloženého cestovného lístka.
Ponuka platí do 30. septembra 2007.

Rezerváciu požičania bicykla si môžu cestujúci zabezpečiť na telefónnom čísle kontaktného centra ZSSK 18 188, na internetovej stránke www.slovakrail.sk (informácie nájdu v časti Lístok na vlak – Iné – Bicykle), v zákazníckych centrách, kontaktných telefónnych číslach, e-mailových adresách a internetových stránkach.

Súvisiace odkazy