VLAKY.NET v TV OKO

14.2.2008 5:50Zdroj: TV OKO

VLAKY.NET v TV OKO

Tomáš je expert na informačné technológie. Má dobrý príjem, auto, manželku a syna. Občas si urobia s rodinou výlet. Osobným vlakom sa vyvezú niekde na Záhorie alebo rýchlikom aj ďalej. Dvojnásobne pre nich platí to budhistické - cesta je cieľ. Nie, že by im nešlo o dedinky, lesy a kopce, ale najviac ich baví samotné vozenie sa vlakom.

 


Sú ľudia, ktorým neprekáža, že vlaky nie sú vždy čisté a voňavé. Nevšímajú si bezdomovcov a žobrákov na staniciach. K srdcu im prirástli semafory, železničné priecestia, tunely a mosty. Koľajnice sú ich živnou pôdou a vlaky zázračné vozidlá, ktoré dokážu človeka preniesť z reality do rozprávkovej ríše.
Mnohých z týchto vláčikárov nelákajú výpravy do amazonských pralesov alebo tibetských kláštorov, pravé pocity šťastia zažívajú hoci vo vláčiku z Pohronskej Polhory do Tisovca.
 
Ak pri prechádzkach internetom zablúdite na stránku www.vlaky.net, ocitnete sa priamo v klube fanatikov železníc. Človek by nepovedal, čím všetkým železniční ľudia žijú...   Pokračovanie...

Zobraz v novom okne!
Zobraz v novom okne!
Zobraz v novom okne!
Zobraz v novom okne!
Zobraz v novom okne!
Zobraz v novom okne!

To isté ako pdf formát na stiahnutie.