Pozvánka na brigády

12.4.2008 20:00 Peter Nagy Zdroj: Spolok Výhrevne Vrútky

Pozvánka na brigády

Členovia Spolku Výhrevne Vrútky pozývajú všetkých priaznivcov ochotných pomôcť na jarné brigády vo Výhrevni. Na prelome mája a júna sa uskutoční tradičná akcia pre verejnosť, pri ktorej budú predstavené nielen historické vozidlá spravované členmi Spolku Výhrevne Vrútky.

Tohto roku však akcia bude súčasťou osláv 160. výročia príchodu prvého vlaku na Slovensko v regióne severného Slovenska a zúčastnia sa jej aj pozvaní hostia zo zahraničia.

 

Pretože chceme urobiť maximum pre úspešný priebeh osláv, pozývame našich priaznivcov na brigády, pri ktorých nám pomôžu vyčistiť vystavované vozidlá, vyčistiť priestory Výhrevne aj zrušeného rušňového depa a celkovo pripraviť depo na túto výnimočnú akciu.

Prvá brigáda sa uskutoční

v sobotu 19. apríla 2008. Zraz je v priestoroch Výhrevne Vrútky o 10.00 hod.
 
Záujemcov o účasť prosíme, aby sa registrovali zaslaním mailu prostredníctvom formulára v sekcii kontakt.
 
Účastníkov prosíme, aby si priniesli pracovné oblečenie, ochranné pomôcky (rukavice, prípadne okuliare), ale najmä ochotu pomôcť a veľa dobrej nálady. Ak bude prvá brigáda úspešná, budú sa brigády konať aj počas ďalších víkendov. Na všetkých priaznivcov ochotným pomôcť sa tešíme.
 
Podrobnejšie informácie dostanú záujemcovia mailom a budú priebežne uverejňované na webovej stránke Výhrevne Vrútky v sekcii Akcie Spolku – Pripravované akcie.
 
Za členov Spolku Výhrevne Vrútky správca stránky