KPHŽD - Hľadáme nové nápady!

9.9.2008 10:00 Ing. Zorka Vajsochrová Trnková Zdroj: Klub priateľov histórie železničnej dopravy

KPHŽD - Hľadáme nové nápady!

Sezóna 2008 historických parných i motorových jázd Klubu priateľov histórie železničnej dopravy sa pomaly chýli ku koncu a prichádza čas plánovania nových zaujímavých akcií pre verejnosť.

 

 

 

 

V tej súvislosti by sme chceli osloviť vás všetkých priaznivcov stránky VLAKY.NET a vyhlásiť súťaž o najlepší nápad na historickú akciu či jazdu, ktorú by Klub priateľov histórie železničnej dopravy Bratislava mohol usporiadať v roku 2009. Akcie KPHŽD sú organizované pre širokú odbornú i laickú verejnosť, preto by sme sa chceli spýtať práve Vás na Váš názor. 

Súťaž je vyhlásená v dvoch kategóriach:

1. Akcia pre odbornú verejnosť a "vlakofilov" - mala by to byť akcia či jazda, ktorá zaujme verejnosť, ktorá sa zaujíma vo väčšej miere o železnicu a má naročnejšie požiadavky na danú akciu.

2. Akcia pre širokú verejnosť (hlavne rodiny s deťmi) - v tomto tematickom okruhu hľadáme akciu, ktorá by poskytla zaujímavý program na rodinný výlet v sprievode železnice.


 
Hlavnou cenou pre víťazný námet v každej kategórii je voľný Rodinný lístok (2 dospelý a 2 deti) na všetky akcie KPHŽD v roku 2009.

Príspevok do súťaže je potrebné zaslať do 31.10.2008 na adresu zorka.trnkova@gmail.com. Príspevok by mal opisovať čo najviac detailov danej akcie - cieľ akcie (cieľovú skupinu), tému akcie ,trasu jazdy, či miesto konania, sprievodný program, či bez neho, dĺžku trvania akcia, približný dátum akcie, predstavu o cene lístka....
 
Tešíme sa na Vašu spätnú väzbu a zaujímavé námety!