Ako platiť kartou cez službu PayPal

1.1.2009 8:00

Služba PayPal je celosvetovo uznávanym a dôveryhodným spracovateľom platieb kreditnými kartami. Platba cez službu PayPal je bezpečná! Platba sa uskutočňuje na zabezpečenej stránke služby PayPal. VLAKY.NET nemá prístup k údajom o kreditných kartách, ktorými platíte (číslo karty, expirácia, atď...). Služba PayPal nás po ukončení platby automaticky informuje o jej výsledku.

Cez službu PayPal je možné platiť týmito kreditnými a platobnými kartami, bez ohľadu na krajinu ich vydania:

  • PayPalVISA / VISA Electron
  • MasterCard / Maestro
  • American Express
  • Discover

Postup pri platbe kartou prostredníctvom služby PayPal

 

1. krok na stránke PayPal

Ak sa rozhodnete platiť kreditnou kartou, tak po presmerovaní zo stránky VLAKY.NET sa Vám zobrazí zabezpečená platobná stránka služby PayPal - jej prvý krok.

Ak ste už cez službu PayPal v minulosti platili, stačí ak v pravej časti tejto stránke zadáte e-mailovú adresu a heslo, ktorým ste sa na stránke pri Vašej predošlej platbe registrovali.

Ak ste cez službu PayPal ešte neplatili, vyplňte prosím zobrazený formulár. Nápoveda k vyplneniu formuláru je nižšie. Po vyplnení formuláru kliknite na tlačítko "Agree and Continue". Po kliknutí sa Vám v ďalšom kroku zobrazia informácie o platbe, ktorú ešte musíte potvrdiť.

 

 

2. krok na stránke PayPal

Po vyplnení údajov na predošlom kroku sa Vám zobrazí rekapitulácia Vašej platby. Ak sú všetky uvedené údaje v poriadku, kliknite na tlačítko "Pay Now". Kliknutím na toto tlačítko sa Vaša platba uskutoční.

 

 

3. krok na stránke PayPal

Ak platba prebehne úspešne, o jej výsledku Vás informuje tento krok. Z neho budete automaticky presmerovaný späť na stránku VLAKY.NET, kde Vám zobrazíme potvrdenie Vašej platby. Ak nie ste presmerovaný automaticky, kliknite na odkaz "click here", ktorý Vás presmeruje späť na našu stránku.